Biliyorum hocam. Yine de enpara icin bir para harcanmistir. Enpara icin parayi nasil denklestiriyorlar bunu kimse bilmiyor. Sahsen benim 100.000 tl olsa enparaya koymazdım. 800 tl guzel para ayda ama benim icimde yine kusku var. Suanda birikim hesabi kullaniyorum. Harcayacagim parayi basip biriktiriyorum. Yoksa benim icin fazla artisi yok
Nasil mi denklestiriyorlar? Enparanin reklamini yapip millet parasini orda tutuyor. Ornek ben. Orda param var. Vadesizde de tutsan parayi zaten onlar senin parani kullaniyorlar.
Sana 11% faiz verir ama kredi ihtiyaci olana %20 faizle kredi verir. Bu aradaki paydan kazaniyor iste. (oranlar misaldir)
ret konusunda ise: Daha once kredi icin basvurduk aninda olumlu cevap geldi.
Aradan birkac ay gecti, tekrar baska bir yatirim icin kredi icin basvurduk ret cevabi geldi. Aradilar ve su anda kazanc ve masraflar hemen hemen esit, onu nasil odemeyi dusunuyorsunuz dedi resmen

(Kazanc olarak ise sadece SKK'li olarak maas bilgisinden cikiyor, digere bankalardan veya elden gelen parayi hesaplamiyor).... Yani adamlar hangi bankada kac kredin var, son zamanlarda ne kadar kredi basvurusunda bulundun vs vs hersey gorebiliyorlar.