bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://dcc.godaddy.com/dcc50/defaul...&refresh=true&

"Bekleyen giden transfer" kısmında kabul etmeni bekleyen bir domain var mı diye bakar mısın? Eğer orada bir domain görünüyorsa "Kabul" edin.
hocam transferi godaddy tarafından değil de isimtescil tarafından başlattım ben. sizin verdiğiniz linkte hiç onay isteyen bir transfer işlemi yok.

domainde ise şöyle bir ibare mevcut.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:07:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:06:28 --

caliente adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy de 5 gün süresi geçmiş domainimi, yurtdışındaki başka bir firmaya 1 saat içerisinde transfer etmiştim. Size onay mailleri falan ulaştıysa bir süre içerisinde tamamlanması gerekiyor.

şöyle bir onay maili geldi hocam bende onay linkine tıkladım.

An English version of this message is contained below.

Degerli Müsterimiz,

FBS Inc. registrari IsimTescil.Com [info@isimtescil.net] müsterisinden Monday, May 25, 2015 tarihinde *** alan adinin yeni Registrar'i olmamiz için talep almis bulunmaktayiz

Bu maili WHOIS veri tabaninda Alan adi sahibi veya Admin Kontagi olmaniz dolayisiyla almis olabilirsiniz

Lütfen alan adinizi transfer etmek için lütfen asagidaki bilgileri okuyunuz:

Bizimle Yeni Kayit Anlasmasi yapmak zorundasiniz. Lütfen tiklayiniz anlasma kosullarini görüntülemek için.
Sözlesme kosullarini kabul ettikten sonra, Su anki Registrariniz red etmemesi sartiyla transfer isleminiz bes (5) gün içerisinde tamamlanacaktir.
Transfer uygulamaya konulmasiyla birlikte, Registrarlarin dispute resolution process üzerinde anlasmalari durumu olusmasi disinda 60 gün süresince transfer islemi gerçeklestiremeyeceksiniz.
">*** alan adinin transferi DEVAM ETMEK ISTERSENIZ, Asagidaki Link'e tiklayara cevap vermeniz gerekmektedir:

Transfer Onay Linki: