FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şampiyonlar Ligi'nin yayın hakkının Tivibu'ya geçmesi nedeni ile Dsmart'ın pek bir önemi kalmadı. Belgesel kanalları hakkında bilgim yok fakat ülkemizde görüntü kalitesi olarak en iyisi Dsmart internetle birlikte almayı düşünüyorsanız uygun olabilir.
evet internet ile alıcam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:45:14 -->-> Daha önceki mesaj 15:43:05 --

MIRILTI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben d-smart ın full hd+ paketini evimde kullanıyorum internet ile birlikte daha bu zamana kadar 1 sefer sorun yaşadım kaç yıldır d-smart daha avantajlı digiturke göre aylık 105 tl ödüyorum d-smart için 75 gb 16 mbps hız ile gayet iyi. Onun haricinde digitürkün sadece süper lig 5 büyükler paketide açık 65 tl ödüyorum tam üçkağıtçılar benim gözümde her kanala ayrı para ödersin digitürkte ve dsmart için hizmete sıfır değil bence digitürk bana daha aradığımda kanalda sorun olduğunda biz ne yapalım dercesine cevaplar veriyorlar çözüme gitmiyorlar.Hele üyeliğini iptal ederken cihzları onlara iletmediğin sürece iptal edemiyorsun bu yüzden 1 senedir o mecburiyetten açık duruyor öyle Ofisimdede uydunet var sabit ip ile birlikte internet ve teledünya açık 50 tl ödüyoruz. Benim tercihim size önerebileceğim ilk sırada d-smart olsun sonra uydunet daha sonrada digitürk olur.
öneriniz için teşekkür ederim. uyduneti hi düşünmüyorum bizim buralarda ok yağmur yağıyo hava şartları pek olumlu değil yani gerçi etkilemiyor diyorlar ama hem ekonomik değil d smart ağır basmaya başladı teşekkür ederim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:49:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:45:14 --

CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendi evimizde dsmart var. 60-65. kanallar sürekli açık. memnunuz ama kanallar artık kesmiyor gibi. film kanalları muhteşem ama.

abimlerde digiturk var. maç kanalları, belgesel kanalları bizim dsmarttan daha geniş gibi sanki.
aslına bakarsanız d smartta avrupa maçları yayınlanmayacağı için galiba düşüş yaşıyor. ama biz spor kanalı istemiyoruz zaten. digiturku kullananların çoğuda lig tv için alıyorlar galiba. d smartın müşteri hiz. ile digiturkun müş. hiz. arasında bile dünyalar kadar fark varmış galiba

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:04 -->-> Daha önceki mesaj 15:49:33 --

NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O belgesellerin çoğu National Geographic ya da BBC zaten. Ona vereceğin paraya dergiye abone ol ya da kendi internet siteleri üzerinden izle. Tümü internette açık. Belgesel için ikisinin de nazını çekmeye değmez.
çoğu zaman sıkıntı oluyor interetten izlemek