Selamünaleykum arkadaşlar ilk defa domain transfer işlemlerini yapıyorum network networksolutions'daki domainimi forumdaki birkaç konuya bakarak yönlendirdim networktan mailime 3 gün sonra kod geldi bugünde Godaddy'den transfer işlemlerini yaparken netteki dosyalara bakarak yaptım herşeyi aynı yaptığım halde işlem tamamlandı diyor fakat mailime gelen mesajda şu hatayı veriyor:

Sorun Nedir Acaba? Yardımcı Olsanız Sevinirim.

Alıntı
Siteadı.COM alan adını aktarmaya yönelik talebiniz aşağıdaki neden(ler)den dolayı başarısız oldu:

The registry rejected the transfer request due to an invalid authorization code.

Transfer talebiniz 30 gün boyunca sistemimizde aktif kalacak, ardından süresi dolacaktır.
Devam eden sorunlar mevcut alan adı kayıt kuruluşunuz ile çözümlendiğinde, aktarım geçerliliğini yitirmediği müddetçe, aktarımı yeniden başlatmakta serbest olacaksınız. Sadece alan adı aktarım talebini yeniden göndererek hatayı çözebilirsiniz.

Bunu yapmak için, hesabınızda oturum açın. Alan Adları başlığının altından, Transferler seçeneğini belirleyin. Yeniden denemek istediğiniz transferleri seçin ve ardından Transferi Yeniden Başlat'ı tıklayın. Müşteri numaranızı veya şifre ipucunuzu geri almak ya da şifrenizi sıfırlamak için burayı tıklayın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:47:31 -->-> Daha önceki mesaj 15:11:12 --

Bilipte Yardımcı Olacak Arkadaş Yokmu ?