ForJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben daha önce 2 kere bu şekilde kendi telif hakkı yediğim videoları kaldırttım bu yüzden soruyorum zaten ama dediğin gibi her site olmuyor özenle araştırıp bulmak gerek spam a düşürmeyeni
Hocam o zaman sende tekrar sahte mail atıp telifini kaldırtabilirsin ) şaka bir yana hocam öyle birşey yok bu işler çocuk oyuncağı değil sahte mail ile telif gönderemezsin.. hatta gelen telifi kaldırmanda imkansız belki mucize eseri bir tane telif kaldırtabilirsin gözden kaçmış olabilir fakat karşı firma bu işin peşine düşerse youtube incelemesinde senin sahte mail ile telifi kaldırttığını anlar ve başın çok ciddi bir derde girebilir benden söylemesi.. görüntülere gelirsek malum firma bu işin telif hakkını satın almış tribün çekimi diye birşey yok görüntüyü hiç bir şekilde izinsiz paylaşamazsın

edit

Bahsettiğin diğer video dururken piyango bana nasıl vurdu diyorsan mutlaka rakip kanal senin paylaştığın videoyu malum firmaya mail ile bildirip videona telif attırmış olabilir böylece bütün izlenimi kendi alacaktır böyle çakallık yapanlar çok malesef para insana herşeyi yaptırıyor Allah sabır versin hocam..