ForJustice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Lütfen youtube'a girip bakarmısın ben bir videodan bahsetmiyorum yüzlerce kişi paylaşıyor ve daha telif yiyen görmedim adamın biri her hafta kendi çektiği maçların özetini paylaşıyor ve daha teliften kapanmadı kanalı
ForJustice kardeşim öncelikle burada insanlar sana yardımcı olmaya çalışır bende yardımcı olmaya çalışıyorum. yani benim derdim sana videoyu kaldırtmak sildirmek bu işi bıraktırmak ya da seni intihara sürüklemek değil. sakin olalım ki birbirimizi daha iyi anlayalım. adamın biri her hafta kendi çektiği maçları paylaşıyor ise o adam telifleri yollayan digitürk yetkilisinin kendisi olabilir. adam farklı bir yöntem uyguluyor olabilir. bir güvenlik açığı bulmuş olabilir. örnek veriyorum acunn videolarına da telif geliyor ama telif almadan milyonlara ulaşan kanallar var. adam sosyal medya kısmı ile ilgilenen kişi ise kendisine ait bir kaç kanalda bu tip bir eylemde bulunabilir. her videoklip için telif gelirken bazılarına telif gelmiyor üstelik para kazanmasını da açabiliyorlar bu şekilde kesinlikle bir kaç kanal her kategoride var. kişi çalıştığı şirketin kendisine verdiği yetkileri bu şekilde bazen kendi ç.ıkarları için kullanabilir benim aklıma gelen bu. farklı şeyler de olabilir. bir başkasının yükleyebilir olması telif hakkı olmadığı anlamına gelmez o da yanlış yapıyor siz de. çok klasik olacak ancak istisnalar kaideyi bozmaz adam youtube kanalına p.rno bile yüklüyor dakikalar içerisinde milyonlara ulaşıyor ve kanal kapanıyor ancak bu yüklenebilir anlamına gelmiyor gözden kaçıyor sistem fark edemiyor bu tip durumlar istisnadır. diğer kjanala telif gelmemesi size gelmesi de sosyal medya yönetimi ile ilgilenen çalışanın bir insan olması ve gözünden kaçması ile de yorumlanabilir.