Merhaba Arkadaşlar.
Android ve IOS Uygulama yazdırmak istiyorum. Lakin işi tek kişiye verme taraftarıyım. Aşağıda ne istediğimi ayrıntılı şekilde anlatmaya çalışacağım.

Lütfen gereksiz yere PM Lütfen tarzı mesajlar atmayınız.

İstediğim Uygulamanın Amacı :
Telefon ve E-mail trafiğini en aza indirmek ve iş takibini kolaylaştırmak için istiyorum.

Benim belirlediğim database göre sistem yazılacak. Sistem kısaca iş takibi üzerine olucak. Müşterilerim uygulamayı download edicek. Cep telefonlarını ve şifrelerini sisteme girerek login olacaklar. Sorunları ticket oluşturup yollayacaklar.
Aynı şekilde sorunlarını çözdüğüm zaman veya farklı bir bilgi talep ettiğim zaman kendilerine mesaj gibi bildirim düşmesini istiyorum. (Kısacası ticketı güncellediğim zaman).
Uygulamayı kullanan kişi daha önceki ticketlarını görebilecek aynı zamanda ticket oluştururken cep telefonundaki resmi otomatik olarak sisteme yükleyebilecek.
Uygulama esnasında direk kamerayı kullanma özelliği olursa daha iyi olur aksi halde galeriden de seçebilir.
Tasarım arayüzü biraz görsel olursa iyi olur baştan savma bir tasarım olmasın.
Müşteri profil bilgilerini güncelleyebilecek (Telefon numarası hariç)
Şifremi unuttum seçeneği olacak eğer şifremi unuttum derse NETGSM apisi ile yeni şifre müşteriye SMS olarak gönderilecek.

Not : Eğer mümkünse telefon numarası sistemdeki üye telefon numarası ile uyuşuyorsa hiç şifre sormasın direk giriş yapsın sadece çıkış yaparsa tekrar şifre sorsun.

Konu ile ilgili süre ve fiyatlarınızı pm olarak bekliyorum arkadaşlar.