Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle mesajınız için teşekkür ediyorum.

Çocuk ile iletişime geçmeye çalışıyorum, herhangi bir özür dileyeceği yerde bana diyor ki; bunu söyleyen 10.000 kişisin diyor. Madem öyle banko bilet bana vurdu, ben şikayet edeceğim kendisini.

Çok büyük ukalalıklar yapıyor, ayrıca böyle index atan kişilere inat ben bir adım atmak istiyorum. Hem ailesi çocukları için önemli bir tedbir almış olurlar, facebook'ta numarasını attım kendisi teyit etti. Bütün görüntüler mevcut, evrakları hazırlayıp inşallah başvuru da bulunacağım.

Ben size hak veriyorum, fakat denilenleri görmeniz beni ne kadar sinir ettiğini anlatamam. Shell dosyası yerleştirip bir index atmış problem bu değil, kurtulunur bunlardan. Ama bir grupta beni rezil etme çabası ve ileri-geri konuşması sabrımı taşırmış oldu. Terbiyesini umarım ailesi verir.

Saygı ve Sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
iletişime geçtiyseniz ve dediğiniz gibiyse hukuktan başka çare görünmüyor. kimi adalet yok bu ülkede falan der zerre alakası yok siyasi olayan basit insanlar için köküne kadar hukuk&adalet var ve her türlü sonuc alırsınız neyse allah kolaylıklar versin..