Merhaba arkadaşlar.

Kafam tam yerinde değil sanırım 2 ay olması lazım. 2 ay önce garanti bankasından kredi başvurusu yaptım, onaylanmadığına dair mesaj geldi telefonuma. Ardından 4800 TL limitli kredi kartımdan 4250 TL taksitli nakit avans çektim. 9 taksitli. Parayı daha elime almamıştım. Hesapta duruyordu. Bankadan bireysel müşteri temsilcisi aradı. Şubemden bir personel.. Adı nermin. herneyse..

Bana hem onaylanmış krediniz var hem de taksitli nakit avans çekmişsiniz, bu işlemleri bilinçi olarak mı yaptınız dedi. Bende evet ama kredim onaylanmadı ki dedim. Oda onaylandı gelip kullanabilirsiniz dedi. Bende peki çektiğim taksitli nakit avans ne olacak dedim. İptal edebileceğini söylerek şubeye davet etti. Bende gittim. Çektiğim taksitli nakit avansı direk kredi kartına iade ettik. Krediyide kullandım. Ve taksitli nakit avans işleminin iptal edildiğini söyledi bana nermin hanım. Fakat iptal edilen birşey yok..

Kullanmadığım halde kredi kartımdan 2 kez 527 TL taksitli nakit avans adı altında para kesilmiş. 1054 TL zarardayım yani. ve hala işlem iptal olmadı. Neler yapmadım neler. Genel müdürlüğe kadar aradım ama bir netice yok. Şube müdürüne gittim. Saydım sövdüm, şimdi tekrar aradığımda ise genel müdürlük ile mailleşiyoruz dedi. En kısa zamanda bir neticeye kavuşturacaklarmış. 3. taksit zamanı geliyor. bi 527 tl daha kesecekler.

Şimdi arkadaşlar bana bir akıl verin benim ne yapmam lazım? Bu parayı geri almalıyım çünkü harcamadığım bir parayı ödetiyorlar bana