Bu chip olayının zararı varmıdır? Daha once de duymustum. TDI 1,4 Comfortline 90 veya 95 hp yazıyor. Eger zararı yoksa bu aractan alırsam ben de chip taktırmak ıstıyorum. Aracın hızında mı yoksa kalkışında mı neye yarar saglıyor?
Hocam chipin üzerinde çeşitli performans ayarları var ben standart ayarında hiç bir zararını görmedim aralıksız aracı söndürmeden 1300 km yol gittim ve aracı çok zorlamama rağmen yakıt harici hiç bir zararını görmedim

aracın bütün değerleri normaldi yakıtın artmasının sebebi de o gün gaza fazla yüklenmemden kaynaklandı diyebilirim

normal kullanımda yakıttan tasarruf bile sağlıyor bizzat test ettim ek olarak chipte motor sıcaklık koruması mevcut kafan rahat olsun
Chipin faydasına gelirsek son hıza etkisi yok denecek kadar az fakat aracın çekişini ciddi derecede arttırıyor bunu hissediyorsun özellikle rampa da veya ilk kalkışlar da aracın ani hızlanmasından farkı anlıyorsun ciddi derecede fark var, aracın gaz tepkisi bile değişiyor benim hoşuma giden yönü aracın garantisini bozmaması ve muayneye falan götürürken kolayca çıkartılıp takılması