Temanızı bilmiyorum fakat oyun sitesi için özel tema olursa iyi oluyor.
Çoğu oyun sitesi botla giriş yapıyor ve iyi yerlerde botlu olarak girişler yaptığını bildiğim 5 kişi var. Botludan kastım başka siteden copy-paste değil.
Örnek verecek olursak daha önce konu açmıştım oyun sitesi makale botuyla ilgili. 3 gün sonrasında o botun gelişmişini bir kişiye sattım.
Ör :
http://pvpcube.com/uret
Çalışmaları oyun üzerine kesinlikle yapmayın. Direk kelime üzerine gidin. O hatayı yapmış birisi olarak söylüyorum kimse oyun adını yazıp girmez. Bilinen belli oyunlar vardır ör : ateş ve su.
Bu tarz oyunlarda artık size kalmış.
Direk oyun kategorilerine ana kelimenizi koyun.
Ör : 2 kişilik oyunlar, macera oyunları, yarış oyunları ...
Oyun sitelerinde tanıdığım 5 kişi sırf sitedeki oyun sayısını arttırmaya çalışıyorlar ve hitleri birisi 5k diğerleri 10k (1 ay önceki hitleri). Hemde bu kişiler oyun açıklamalarını da copy-paste olarak alıyorlar. Tasarımları güzel, yorum bölümünü iyi kullandırıyorlar.
Özgün yazı yazayım günde 5 içerik gireyim olayı maalesef oyun sektöründe işlemiyor.
Tam tersi girebildiğin kadar oyun girişi yap mantığı var. Ama düzenli giriş olmalı. Mesela günde 24 içerik giriyorsanız saatte bir olarak ayarlayın. 15-20 'dk da bir de yorum atılsın veya onu da botla halledebilirsiniz.
Bana bu konuda gelen sorularda hep 10dk da bir atıyor sorun olmaz mı diyorlar.
Şu şekilde yapıyorum ben ;
10 'dk da bir aktif olacak bir .php dosyası oluyor. Bu dosya %50 ihtimalle yorum atıyor. Yani hep aynı olmuyor yorum aralığı.
Hatta en son şu şekilde bir deneme yapmıştım.
Her dakika çalışıyor fakat yorum atma ihtimali %18 olarak ayarladım. İçine de dinamik olarak değişen 100 yorum var.
Fark bile edilmiyor.