Videoları tanıtım amaçlı kullananların amacı kendi sitelerinden videoları izletmek değil, siteye tıklıyorsunuz videoplayer geliyor sonrada izlemek için üye olmalısınız yazıyor, üyelik başına para kazanıyorlar yani
Deneme bir kanal ile olmaz hocam yüklediğiniz videolar 10-15 defa üst üste dünya engeli vs alırsa eğer youtube bunu farkedip temiz yüklediğiniz videolara bile dünya engeli veriyor.
Size genel bir tavsiyede bulunayım, sadece youtube to youtube çalışın youtube 'ta olmayan videolarla uğraşmayın hiç. Çıkabileceğiniz maximum bütçe ile kanal alın, doldurun ve bırakın bir daha girmeyin. Aldığınız ödemelerinde %20-30 ile kanal almaya devam edin.
hocam aslında dediklerinize tamamıyla katılıyorum. neden derseniz, yine bu forumdan bir arkadaştan saolsun bir kanal aldım hatta 3 kanal aldım, onlara dediğiniz gibi girmiyorum, bıraktım öyle, fakat teknoloji ile alakalı kanal izlenme rekorlarına koşuyor şuan, diğerleri az az gıdım gıdım, ama ilerleyen zamanda kazandıracak gibi.
ama ben kendim bişeyler yapmak istiyorum. deneme kanalı fikrini o yüzden ortaya attım. ama dediğiniz gibi olmayan videoları bulup yükle işi uzun ve uğraşlı bir süreç, en iyisi kanal alıp, kenara koymak.
güzel fikriniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.
diğer YT uzmanları bekleniyor, bir fikir bir fikirdir...