Film sektörü kolay hit almaya müsait bir sektör. Çünkü 1 filmden bile 10k-50k Tekil hit alabilirsiniz.Sinemaya yeni giren bir filmde googlede ilk sıralarda çıkan site o filmden filmin popüleritesine göre çok yüksek hit alır. ( Google her zaman sitelere 1 şans verir.20-30 TL'lik spam Seo paketleri ile sitenin seosu yapılır.Hitleri patlar 2-3k yada 10-15k olur.Daha sonra Google tabikide bu kişiyi bu saçma seodan dolayı geriye atar.
Bu kişi 1 hafta ugraşır birşey elde edemeyince R10 Site satış bölümüne 3k-10k hit yapmış patlamaya hazır site diye konu açar
Bu her ne kadar ticaret gibi gözüksede ben hayatımda bunu hiçbir zaman yapmadım.Bana etik gelmiyor. Çünkü google 1 siteye ceza verdiyse düzelmesi o kadar zor ki , Düzelsede diken üstünde kalıyorsunuz. Zamanında ceza yediğim siteyi düzelttim en fazla 1 ay düzelmiş olarak kaldı tekrar ceza aldı.

Ayrıca Film sitelerinde 2-3-5k Hitle para kazanamazsınız bu yuzden gözünüzü yukarı dikmeniz ve dikkatli seo yapmalısınız.
Şahsen kendim yaptığım seo yöntemleri ile 40k Tekilli bir film sitesinde 5 kuruş para kazanamadım dahada yükselteyim derken site patladı 1-2 kya düştü sonrada zaten saldım.Çünkü Adsense kullanamayız ve Film sitesinde popup açmaktan başka kazanç sağlayabileceğiniz bir yol yok.Eski köklü bir site yada hitleriniz sabit aylarca kalmadığı sürece Film sitesi adam gibi para kazandırmaz.

Biraz uzun yazdım ama neyse