Her yapılan harekete algı operasyonu diyerek kendinizi geri çekmek ne kadar doğru. 2012 yılındaki sınav ve soruların çalındığı, kazananların hangi dersanelerde öğretmen olduğu konusunda savcılığın yürüttüğü soruşturmayı da biliyor musunuz.
Her yapılan algı operasyonu. 3 ağaç için kıyameti kopar sonra kesilen ağaçlara ses çıkarma, bir cami için bir yerlerini yırt sonra disko sesine laf söyletme.
Adalet sadece sizin doğru gördüklerinizle ilerlemiyor. Benim kardeşim okula alınmadığında başı zorla açıldığında ne deniyordu "adalet böyle aranmaz mahkemeye gidin" şimdi aynısını ben söylediğimde "algı operasyonu, ucu bana dokundu"...
Ucu hep bize dokunuyordu zaten arkadaşlar. Yıllardır Türkiye'yi böldükleri bölgelerle yönetiyorlardı, gereksiz o kadar çok şeyle uğraştık ki YÖK, ve bunun benzeri kurumların ne kadar gereksiz ve eğitimden uzak sistemler olduğunu göremez olduk.
Polis akademisi bir zamanlar ordu evleri ve hastaneleri arka bahçe görenlerin mekanıydı, kapatıldı. Haklı olarak orada olan ve hakkıyla o göreve gelen arkadaşlara lafım yok ama yargı yoluyla arasınlar haklarını haksızın yanındayız.
Bu yasaya hep karşı çıkıldı, hemen hemen tüm olayları çıkaran, polise hakaret eden, taş atan, küfür eden, ağzını yüzünü maskeyle kapatan, molotof atan, devlet malına zarar veren... daha sayayım mı. Şere.fsizin bizi gidiyor mobese kamerasını kırıyor özgürlük diye ceza almıyor, o kameranın parası benim cebimden çıkıyor, ve bunlara ceza verilecek ama sen karşı çıkıyorsun (malum zekiler).
Konuyu nereden nereye getirdin diyenler olacak. Bir yasayı eleştirirken tümüyle eleştirin. Biraz global bakın olaylara.
Sonumuzu getiren umursamazlık olacaksa bundan öncekileri umursamadığımız için oluyor. Bak etrafına herkes eleştririyor, herkes birşeyler yazıyor çiziyor yorumluyor. Bu ülkede diktatörlük olsaydı, senin bu yazdıklarından sonra ertesi günü hapiste yada idam sehpasında açardın gözlerini.
Öyle kanallarda çapulculuk oynamayla olmaz. İnsan gibi okuyup basamakları çıkacaksın sonrası zaten gelir.
Hakkıyla orayı kazanarak okuyanlara ve bir haksızlığa uğrayanlara geçmiş olsun inşallah hak ettiğiniz seviyede başka bir yerde görevlendirilirsiniz.
son olarak ortada kalan öğrenci yok;
Hocam ben okul kapatıldı diyorum siz geziden, öğretmenlik sınavından bahsediyorsunuz. Bunun ne alakası olduğunu anlayamadım.
Ben polis akademisi sınavından önce LYS ye girmiş ve LYS de ilk 4 bine girmiş bir insanım ve bu şekilde üniversiteye zaten yerleştim. Sonrasında akademi sınavına katıldım. Akademi sınavında bizim sınav kutumuzu gelip açan şahıs bizzat dönemin ösym başkanı Ali Demir'di. Yani bu kadar önem verilen bir sınavdı. Merak ettiğim husus şu, akademi sınavında usulsüzlük oldu diyelim aynı durum bu yıl girdiğim LYS sınavında da mı oldu ki aynı başarıyı tasdikledim?
Usulsüzlükler yapanlar varsa bunları bulup cezalandırmak yerine okulu kapatıp yerine torpilleri tescillenmiş kişileri alıp komiser yapmak mı adilane. Savunduğunuz şey tam olarak bu mu? Bu yok demeyin lütfen yukarıda verdiğim linklerde onlarsa torpil belgesi var.
Sınavsız İstanbul Üniversitesine kendi teşkilatlarından aldıkları binlerce insanın belgesinin çıkalı henüz 2-3 ay dahi olmadı haberdar mısınız bundan?
Ben size Akademi demişim siz başörtülü kardeşim demişsiniz.Merak ediyorum başörtülü kardeşiniz polis akademisini kazandı da okula mı almadılar? Yada başörtüsünden ötürü okula alınmayan kardeşinizin vebalini bizim çekmemizi mi istiyorsunuz? Bizimle ne alakası var?
İç güvenlik yasasından bahsetmişsiniz.Kimsenin molotof kanununa itirazı yok insanların itirazı savcı yetkisi verilen valiler.İnsanların itirazı "makul şüphe".
Artık tartışmaktan yoruldum inanın ancak Allah rızası için sizden olmayanı gezici,hain,cemaatçi diye yaftalamayı ne olursa olsun mübah görmeyi bırakın yazıktır. Ben ilçemde derece olduğum için belediye başkanının makamına davet edilmiş birisiyim. Yıllarca geceleri 4-7 arası ders çalışıp fabrika işçisi olan babama yük olmaktan kurtulmak için gecemi gündüzüme katmış birisiyim.Allah rızası için el insaf.
Size söyleyecek pek birşey yok zihniyetiniz aşikar. Size göre herkes cemaatten herkes hain. Ancak unuttuğunuz bir mevzu var o da kul hakkı. Eğer dediğiniz doğruysa ve ben cemaatçiysem, haliyle o yapılanları yaptıysam zaten ahiretim mahvoldu dünyam ise alındı elimden. Ancak ben cemaatçi değilsem ki açık bir yüreklilikle söylüyorum ilgim alakam yok o zaman toplum önünde düpedüz "iftira" atmış oluyorsunuz. Fazlasını söylemeye gerek yok..
Konu siyasete kayıyor ancak isnat edilen birşey var ve söz hakkım doğdu bende cevap verdim. Yaşanan ihlalden dolayı şahsım adına yöneticilerden ve arkadaşlardan özür dilerim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:41:17 -->-> Daha önceki mesaj 09:34:13 --
Her yapılan harekete algı operasyonu diyerek kendinizi geri çekmek ne kadar doğru. 2012 yılındaki sınav ve soruların çalındığı, kazananların hangi dersanelerde öğretmen olduğu konusunda savcılığın yürüttüğü soruşturmayı da biliyor musunuz.
Her yapılan algı operasyonu. 3 ağaç için kıyameti kopar sonra kesilen ağaçlara ses çıkarma, bir cami için bir yerlerini yırt sonra disko sesine laf söyletme.
Adalet sadece sizin doğru gördüklerinizle ilerlemiyor. Benim kardeşim okula alınmadığında başı zorla açıldığında ne deniyordu "adalet böyle aranmaz mahkemeye gidin" şimdi aynısını ben söylediğimde "algı operasyonu, ucu bana dokundu"...
Ucu hep bize dokunuyordu zaten arkadaşlar. Yıllardır Türkiye'yi böldükleri bölgelerle yönetiyorlardı, gereksiz o kadar çok şeyle uğraştık ki YÖK, ve bunun benzeri kurumların ne kadar gereksiz ve eğitimden uzak sistemler olduğunu göremez olduk.
Polis akademisi bir zamanlar ordu evleri ve hastaneleri arka bahçe görenlerin mekanıydı, kapatıldı. Haklı olarak orada olan ve hakkıyla o göreve gelen arkadaşlara lafım yok ama yargı yoluyla arasınlar haklarını haksızın yanındayız.
Bu yasaya hep karşı çıkıldı, hemen hemen tüm olayları çıkaran, polise hakaret eden, taş atan, küfür eden, ağzını yüzünü maskeyle kapatan, molotof atan, devlet malına zarar veren... daha sayayım mı. Şere.fsizin bizi gidiyor mobese kamerasını kırıyor özgürlük diye ceza almıyor, o kameranın parası benim cebimden çıkıyor, ve bunlara ceza verilecek ama sen karşı çıkıyorsun (malum zekiler).
Konuyu nereden nereye getirdin diyenler olacak. Bir yasayı eleştirirken tümüyle eleştirin. Biraz global bakın olaylara.
Sonumuzu getiren umursamazlık olacaksa bundan öncekileri umursamadığımız için oluyor. Bak etrafına herkes eleştririyor, herkes birşeyler yazıyor çiziyor yorumluyor. Bu ülkede diktatörlük olsaydı, senin bu yazdıklarından sonra ertesi günü hapiste yada idam sehpasında açardın gözlerini.
Öyle kanallarda çapulculuk oynamayla olmaz. İnsan gibi okuyup basamakları çıkacaksın sonrası zaten gelir.
Hakkıyla orayı kazanarak okuyanlara ve bir haksızlığa uğrayanlara geçmiş olsun inşallah hak ettiğiniz seviyede başka bir yerde görevlendirilirsiniz.
son olarak ortada kalan öğrenci yok;
Ortada kalan öğrenci yok demişsiniz şimdi gördüm. Arkadaşım Türkiye de ilk 5 bine girmiş insanların istanbul ankara nın olmadığı şehirlerdeki üniversitelerin 400 bin işsizi olan İİBF nin kamu yönetimi bölümlerini göndermelerini hangi vicdanla kabul ediyorsunuz anlamak güç. YGS de kendini denemek için sınava giripte ilk 20 bin olan ancak yerleştirmelerde Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesine yollanan arkadaşlarım var. Bunu vicdanen kabul edebiliyor musunuz?