Yanlış anlamada ünlü birinin kullanıcı adını nasıl aldın? o hesabın kullanıcı adı daha önce değiştirilmemiş hesap açıldığından beri araştırmalarıma rağmen öyle. hadi diyelim aldın googlede bir anda nasıl o kadar yükselttin? o kişi olmamana rağmen ek olarak starmetrede o kadar düşüş nasıl yaşandı? starmetrede bir analiz aracı ki oradaki gerçek ünlü ve ünlü olmayan hesapları tespit edebiliyor ve şuan sendeki hesap ünlü olarak görünüyor buda telif haklarına giriyor yani senin şuan yaptığın insanları kandırmak hemde ünlü birinin adına kandırmak. bu şekilde başına bela alabilirsin söyleyeyim ben sana ama sorduğum sorulara güzel bir açıklama yaparsan hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
-Hesabın kullanıcı adı değiştirilmemiş kullanıcı adını nasıl aldın?
-Kullanıcı adını yeni aldım diyorsun starmetrede o kadar düşüş nasıl yaşadın birden?
-Google sıralamasında gerçek kişi olmamasına rağmen hesap nasıl 1. sırada geliyor?
-Ünlü kasmaya başlayalı 1 hafta oldu demişsin. ve hesabın kullanıcı adı bende demişsin o vatan şaşmazın official hesabı olarak görünüyor ve kullanıcı adı değiştirilmemiş nasıl kullanıcı adını aldım diyorsun?
bu sorularıma cevap vermen forumda bir çok üyenin kafasını karıştıran soru işaretlerine cevap olacaktır. çünkü yaptığın şey mümkün değil kullanıcı adı değişmediği halde değişti diyip googlede ilk sırada çıkan vatan şaşmaz hesabı ünlü olarak görünüyor google buna asla izin vermez. twitterde aynı şekilde öyle.
bu sorular konu baltalamak için değil daha kolay bir satış gerçekleştirmeniz içindir. Aklı karışan benim gibi bir çok üye vardır eminim.
Arkadaş sorulabilecek bütün soruları sormuş +1
Hesapla ilgileniyorum ancak sorular sorulara mantıklı ve tutarlı bir yanıt gelirse