trkafem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
0,67 kuruş kesmiş bereket versin 2 tık sana kurban olsun patron. verdiklerinin yanında aldıkların ne ki helal olsun
arkadaş xxxx.xxxx.xxxx kazanıyor

bekliyor bakiyeler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:24:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:23:05 --

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O durum tartışılı ama ödeme alan pek duymadım. 17bin tl kesinleşen kazancıyla birlikte kopya içerikten dün ban yedi arkadaşımız gelen mailden alıntı

Ödeme

Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir. AdSense Şartlar ve Koşulları'nda (https://www.google.com/adsense/localized-terms) belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara ödeme yapmama hakkını saklı tutar. Bu adımın, AdSense programının kalitesini sürdürmek ve AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak amacıyla uygulamaya koyulduğunu bilmenizi isteriz. Hesabınızdaki kazançlar, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.

Mesela arkadaşın 17bin kesinleşen gitti ayrıca 1 mayıs - 19 mayısa kadar içeride olan 22bin tl civarı parasıda toz oldu.
Ben hiç adwordsun para iadesi yaptını gormedim koca bir YALAN.Bizi yiyorlar başka birşey değil.