Zaten işlem yaptıysan diyecek birşey yok. Herhangi bir uyarı gelmeden işlem yapma demek istiyorum.
Boş konuşan sensin kardeşim. Web'in doğası budur hiç ummadığın yerlerden bağlantı alırsın. Asıl boş konuşan sensin yani, alakasız yerlerden link alabilir her web sitesi bunları kaldırırsan sitenin dengesi ile oynarsın. Hep alakalı yerlerden link al bakalım ilerde neler oluyor web sitene tabi alakasız yerlerdekileride ret ediceksin. Bir yere post atarken diğerlerini rencide edici yorumlar yapma kardeşim herkez konuya fikrini söylüyor kimse kimseyede sen yanlışsın boş konuşuyorsun demiyor.
sen konuyu adam gibi okumamişsin sanırım ilk önce kardeşim düzgün bir şekilde konuyu oku! adam diyorki birisi baglantı vermiş ve baglantı verenide tanıyorum bunun önüne nasıl gecebilirim demiş dikatli oku şimdi senin siten erikle alakalıysa ben anti seo ile elma ile alakalı baclink verirsem alakasız sitelerden yada pagerank gederi geçirmiş sitelerden link varise kaldırması şart bana iş ogretme ben ilk okul mezunuyum kafam basmaz ama 1 milyona yakın hitim var haberin ola