bence kaliteli sitelere izin verin diğerlerini engelleyin
Kardeşim kaliteli sitelerde var, dandik sitelerde ama herif bir süre sonra siliyor o linkleri ki ceza yiyelim.
film izle kelimesinde bu herif yüzünden istediğim yerlere gelemiyorum. 1 sayfaya kadar gelip geri düşüyor sürekli sarsılıyor site.
Ben kendi emeklerimle sağlam kelimelerle gelirim bu herifin hacklinkine ihtiyacım yok allah bin kez belasını versin...
ahrefs.com u kullanarak eklenen linkleri erken görebilirsiniz.
ahfres üyeliği çok pahalımı? link eklendiği zaman mail ile aynı gün haber veriyormu sistemleri?
ALLAH yardımcın olsun zor bı durum.
1 yıldır aralıksız disallow yapa yapa imanım gitti. Bu herif yüzünden küfürbaz oldum. Büyük günahlar işledim. Sadece bana değil sektörde bu kelime ile iyi sıralama almış popüler film sitesi sahibi arkadaşlarımada yapıyor.
Yani bi yere hacklink yapınca 5 site birden ekliyor namuussuz.
Ayrıca bi arkadaşımın sitesine fena halde kafayı takmış. Son eklediği filmleri otomatik hacklink yapıyor. Direk filmleri hacklink olarak ekliyor aşşağılık herif.
Linkleri nasıl ekliyor? xyz kelime şeklinde mi ?
Hayır bildiğimiz 'film izle' kelimesine a href kodu şeklinde ekliyor soysuz.
EDİT: Herif son 1 haftadır bir siteye eklemiş linkleri tam 150 bin indexi olan bir site ve GOOGLE 100 bin index olarak algılamış.
İşin en tuhaf tarafı, sitem çok kötü bir şekilde etkilenmiyor bu durumdan.
Hit durumu sürekli aynı seyir ediyor, bazen 20/30 k civarı düşüyor, WMTOOLS dan disallow yapıp temizliyorum ve kaliteli birkaç siteden footer link tanıtım yazısı ile destekliyorum. Tekrar eski seyrine geliyor site...
Bu herif olmasa benim hedefim olan 150/200/300 k hitleri rahatlıkla göreceğimden adım gibi eminim...
Adam en son beni verem edip hastanelik edecek. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle...