Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinin sosyo-ekonomik sorunlarını çözmek için yola çıkan 6dansonra.com 13 Mart'ta hizmetlerine başladı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz ya da minimum fiyatta ürün ve/veya hizmet vermektedir. Kütahya'nın 22 yerel firmasıyla anlaşıp her gün bir firmadan bir ürün girer ve stok miktarınca saat akşam 6'dan sonra ilk sipariş veren öğrenciler hak kazanır. Aynı gün ve sonraki gününde gidip firmadan tüketebilirler.
*Kategoriler; gıda,eğitim,eğlence,gezi,konaklama olarak ayrılmıştır.
*6dansonra.com firmalardan ve kullanıcılardan para talep etmez.
*Bugüne kadar 400ü aşkın öğrenciye ürün sağlamış bulunmaktayız.
**Website sistemini R10 üyelerinden @subasioguz arkadaşımız ile beraber yapmaktayız.En büyük desteğini bizlere vermiştir. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Görüşler;
Kütahya Belediye Başkan ve Yardımcıları: Bizde sosyal tesislerden öğrenciye sizin vasıtanızla ücretsiz yemek vermek isteriz.
CBÜ Rektörü: Bir daha ki sezon şubeniz olarak manisada görmek istediğimiz proje
DPÜ Akademik Kadro: Universite öğrencilerimizden böyle proje çıkması bizi mutlu etti.
----------------------------------------
Üye Görüşleri;
Enginburak: Tam bir öğrenci dostu.

Sadık ÇINAR: Hem öğrenci için hem esnaf için hem de sosyal sorumluluk ve paylaşım adına yapılan ses getirecek bir proje. Teşekkürler!
Selma Özdemir: Kütahyada öğrenciye yönelik gördüğüm ilk proje bir harika
merve inal: çok güzel bir uygulama Şömine Cafe & Restaurant tan indirip kazanmıştım ürün harikaydı mekan da mükemmel yine gideceğim

----------------------------------------
Bunu Neden Yapıyoruz?
- Üniversite öğrencisinin aylık olarak 500-1000 TL arasında bir gideri olması
- Üniversite öğrencilerinin yerel firmalardan bihaber olması
- Öğrencilerinin gıda, eğitim gibi temel ihtiyaçlarının sürekli olması
Website:
www.6dansonra.com
Kampanya örnekleri: