Sebepsiz askıya alınmalar : size hosting hesabınızın durduruldugu ile ilgili bir mail gelmiş, bunun icerisinde sebebini nasıl görebileceğiniz yazıyor, eğer giriş yapıp bakarsanız (normalde böyle bişeyi söylemem ama bilinçsizce kötülendimi firmamızın adı dayanamıyorum.) açık faturanızdan dolayı otomatik olarak durduruldugunu görebilirsiniz.
Acayip hız düşüşü : web hosting servislerimizde kullanıcılara %20 cpu hakkı tanıyoruz ve herhangi bir limit ilk etapta uygulamıyoruz, takiplerimiz sonucu kullanıcı sürekli şekilde %20 üzeri cpu kullanıyorsa, kullanıcının cpu iznini %20 ye kilitliyoruz ve bu limiti geçmesine izin vermiyoruz, bu da sitenizde yavaşlığa sebep oluyor. Kısacası "bizim yarattığımız bir sorun değil"
Benim söyleyeceklerim bu kadar.
Aynen katılıyorum,
Firma overload değerini kapattığı vakit cloudlinux kaynağınızın üzerinde kullanım yaptığınız için sitenizi ister istemez yavaşlatacaktır.
Şöyle düşünelim her aracın alacağı bir yük limiti vardır normal bir kamyonete tır gibi bir araca yüklenebilecek derecede yük yüklerseniz ya yavaş gider yada biraz ilerledikten sonra çökecektir çökme işlemide "Suspsend" olarak düşünebilirsiniz.
Saygılar.