rootfx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%99 firma sitelerinin barindirilacagi
+ bu yuzden mail trafigi spam'e dusmeyecek (gerekirse resellere ozel ip talep edebilirim)
+ saldirilara karsi korumali
+ gun ortasinda yedek almayan veya toplu site tasimayan
+ kurumsal
+ tercihen, dgn, radore, sh, profilo telekom dc'de sunucu bulunduran
+ 20-30 arasi alanadi barindirabilecegim
+ onemli olan, resellerin limitli kullanici ve kaynak ile sinirlanmis olmasi (sunucu basina limitlendirilmis bayi hesabi) - biliyoruz ki, sanallastirma ile limitlendirilmemis trafik, islemci,ram ve disk olusturabiliyor. bunu yapmayan kaliteli bir firma ariyorum.

+ odeme yillik yapilacaktir.

talep ettigim seyler atla deve degil, piyasada seffaf, kaliteli hizmet veren ve limitli kaynaklari limitsiz olarak sunmayan firmalar oldugunu tahmin ediyorum.

+ ticari/kurumsal siteleri icin reseller hizmeti alan arkadaslar tavsiyeleriniz icin pm atabilirsiniz. (olur ya boyle durumlar icin resellerde barinmak istemeyen ama sunucu almis/kiralamis kisilerle de calisabilirim.)

site tasimalari tarafimca yapilacaktir.
Merhaba

Size isteğiniz üzere 1 adet kurumsal şekilde reseller teklifi iletiyorum.Maillerinizde hiçbir problem yaşamazsınız , özel ip tanımlı olacaktır hesabınızda; bu sayede size tahsis edilen ip yi sizin dışınızda kimse kullanamaz.Veri merkezi olarak Denizli/Netİnternet'te barındırıoruz tüm ekipmanlarımızı.Yedekleme hizmeti geç saatlerde sunucunuların yoğun olmadığı zamanda yapılıyor.Aklınıza takılan bir soru olursa iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz

LİNUX GOLD
» 15 GB SSD Disk Alanı
» Limitsiz Aylık Trafik
» Limitsiz Alt Özellikler
» 25 Adet Domain Barındırma
» PHP 5.4, MySQL 5.6
» Litespeed Web Server
» Türkiye Lokasyon
» Whm Kontrol Paneli
» %20 Cpu Kullanım
» 1 Adet Dedicated İp

Yıllık: 200 TL Kdv Dahil