HostViza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda arkadaş işlemcimi belirtti ?

Kaynakmı belirtti ?
Ram'mı iletti bütçesini iletti. Olmaz dıyorsunuz olur ama sağlayamayanda olur.
Mesajımın sadece kendinize acıklama yapabileceğiniz kısmını değil tamamını okuyup yorum yapın.

Türkiye bu fiyat'a bulmak zor olabilir maliyeti yüksek.

Yurtdışında bu fiyata sağlayan bilmıyorsanız az daha araştırıp bilgi sahibi olabilirsiniz. ( 1230 V2 veya V3 ) işlemcimi istemiştiniz ?

Intel Xeon E3 1230v3
16 GB DDR3
2 TB Sata
1Gbps/sec
1 IP

75,2879114 Türk Lirası tam fiyatı küsürati ile

U2250,C2750,İ3 işlemcili 35 TL dedicated var siz halen olur olmaz tartışmasındasınız

OneProvider Girin Fransa Paris Konumlu dedicated ürünlerine göz atın satın alın güzel cihazdır kullanmaya değer.
Sunucuda Online SAS veri merkezinde

Daha uygunlarını aynı kaynaktan veya farklı kaynaklarda bulabilirsiniz.
Yardımcı olabileceğim başka bir konu varmı ?

http://oneprovider.com/dedicated-servers/budget-servers

Buyrun verdiğiniz fiyatı ben burada göremedim. 35 Euro olarak sunuluyor söylediğiniz paket. Birde sipariş sonuna doğru vergisi çıkıyor (VAT). Ben haksızsınız demiyorum ancak bunu aracı firmadan alacaksanız 15 tl lik maliyet kurtarmaz kurtarsa bile arkadaşın söylediği fiyatı yine geçer demeye çalışıyorum. Şunuda eklemeden yapamıyorum, madem var diyorsunuz madem 75 tl ye sunuluyormuş arkadaşa teklif vermiş olun 75 tl'lik paketi üzerinede 15 tl kar koyun verin işi görülsün neden yapmıyorsunuz onu anlamış değilim. Konuda herkes birbirine sataşmaya başladı. Bu sataşmaya sizin gibi ucuza sunucu maal edebileceğini düşünen kişiler belkide son noktayı koyabilir. Yardımlarınızı esirgemeyin.