twilight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok teşekkür ederim.

söylemek istediğim son şeyler;

1- aylık 4.000 dolara yükselmiş olan bir hesabım sebep söylenmeden kapatıldı aylar önce. sebebini söyleyin diye çok üsteledim söylemediler. yok gizli tutma hakkına sahipmişler. hit organik di google yahoo diğer arama motorları ve direk trafik. hile mile olayları nı söylememe gerek yok zaten. amatör değiliz bunlara girecek kadar.
2- a site si ile yaptığım başvuru "tamamlanmamış site" olarak geri döndü. bir ay önce aynı sitenin koplasını farklı bir domainde le amerikadan başvurdum. Pek bi ilginç durum ONAYLANDI ! hemde çok kısa bir sürede.
3-Google Türk adsense genel müdürüne bir dergi röportaj yapmış sorulan bir soru "Diğer google adsense bürolarından daha katı kurallar uygulandığı söyleniyor doğrumu ? bu soru neden soruluyor ?
4-Bu işe yıllarını vermiş insanlar neden amerikada ki arkadaşları adına adsense açıyor ?
5-Nette gezerken çoğu yabancı sitede adsense var ve inanırmısınız bu siteler sizlerin olsa çoktan banlanmış olurdunuz. Neden onlar banlanmıyor acaba ? (söylemek istediğim siteleri sizlerde görmüşünüzdür)

yeter bu kadar. Allah aşkına bilinen gerçeği bana ispatlatmaya çalışmayın. bu işe yıllarını vermiş her kez bunun bu şekilde olduğunu biliyor r10 da da yıllarını bu işe vermiş insanlar tarafından söylenmiştir bu konu. Ben ne sordum neyi ispatlamak zorunda kalıyorum. Ama tek üzüldüğüm nokta Türk Google adsense çalışanlarının yaptığı gibi burada da çoğu arkadaş google dan çok google cu olmuşlar. Lütfen tam bilmeden yaşamadan kendi düşüncenizi savunmaya kalkmayın eğer bir fikir de bulunacaksanız bi araştırın tecrübesi olan insanların söylediklerini dinleyin. İnanın bana düşündüğünüz gibi değil gerçekler.
Eski bir konu ama bazı arkadaşların tabiriyle "hortlatacam" hortlatmakta nedir? kim çıkardıysa forumlar ansiklopedik değer taşır işe yarayan bir konu her zaman up edilebilir. Forumu kullanan bazıları bunu anlamıyor bende eski konulara yazma ihtiyacı hissettiğimde hep bunu açıklama gereği duyuyorum malesef.

Dediklerine sonuna kadar katılıyorum, iyi para kazanamayanlar veyahut iyi kazanan bugün epeydir açık olup adsense premium üyeliği olanlar haricinde iyi para kazanıp sürekliliğini yapabilen kaç kişi tanıyonuz? bakın eski sitesi olan ve premium hesap sahibi olanlar haricinde kaç kişi yüklü para kazanabiliyor? bence çok değildir. Belli bir oranı geçince mutlaka ve mutlaka adsensede bir engel çıkıyor yahu vicdan sahibi olan bir yönetici 100 kere düşünür bir hatası varsa çat banlamaz, ALLAH korkusu yok madem insanlara acımanızdamı yok? zaten bilindik bir sektörde herkesin yaptıgı gibi bir sitemi taaaaki aylık 500 tl üzeri kazanmaya başladı site telif nedeniyle banlandı aynı siteden ve içeriklerden olan 1000 tane rahat site varken sizce tesadüfmüdür? bunu yapan gene google çalışanıdır. Ben artık eminim birileri çalışanlar için söylüyorum ya çok kıskanç biri insanların para kazanmasını çekemiyor, yada çok pimpirikli en ufak birşeye şak ban sineklikle sinekleri öldürürsünüzya sebep sormazsınız aynı o hesap. Gelelim bazıları dicek şimdi içeriklerinizde sorun vardır rakiplerimin en az 100 içeriği var en çoğunun ise 400 civarı daha fazla iceriği olan yok biraz kısır bir sektör merak edenler olursa genede söyleyim canlı tv sektörü bu sektörde kaç tane sitenin telif hakkı nedeniyle ban yediğini gördünüz? bende gördüm ama 1 haftaya kalmadı acıldı neden? en hitli sitelerden biriydi bir çoğunuz bilir hatta en hitli 2 site açtırdı bu banı nasıl oluyor? google Türkiye çalışanlarına güvenmiyorum bunlar ALLAH tan korkmaz kuldan utanmaz insanlar var içlerinde hepsi demiyorum dikkat edin.

Sabah sabah içimi döktüm durumlar böyle öyle bazı arkadaşların dediği gibi hiç bişey tozpembe değil üyelik tarihimden daha eskiyim nette bir çok şeyi yaşadım gördüm bunuda ekleyim inanmayanlar olursa.