Bir müşterime emlak sitesi yaptım domain ve hosting isim tescil de barınıyo o kadar şikayete rağmen gittim salak gibi oradan aldım. Neyse siteyi bitirdim sıkıntı yok müşteriyi aradım anlattım adamın en çok korktuğu şey sitem kapanmasın çökmesin vb. şeyler diyodu ofisine gittim siteyi açtım bir iki şey gösterdim pat site gitti. Başka bilgisayarlardan giriyorum yine olmuyo bunun üstüne isim tescildeki diğer sitelerimde gitti. Ardından kendi sitelerine giriş yapmayı denedim orayada giriş yapamadım. Bütün bunlar olurken müşterim tepemde beni izledi yapacak açıklama bulamadım adama. Bişeyler uydurdum işin içinden zor çıktım eve geldim 1-2 saat sonra site açılmış ama veri tabanı hatası veriyo. Boşver hiç ticket atmayım baştan veri tabanı kuruyum dedim veri tabanına erişim sağlanamıyor diyor. Emdiğim süt burnumdan geldi resmen gecenin saat 1i olmuş uğraştığım şeye bak. Bütün domainlerimi ve hostlarımı başka firmaya taşıyacağım ! Ticket attım 30 dakikada garanti cevap diyo kaç saat geçti hala cevap yok.

Tickette saat 19 gözüküyo adamların saati bile yanlış. Tam hatırlamıyorum ama 20-22 arası attım ticketi.
Özet : İsimtescilden domain haricinde başka hizmet almayın pişman olursunuz