Konulara yorum atmak pek huyum değildir ama Bence bu konuya bu şekilde yorum atmak bir nevi firmaya gönderme yapmak demektir. Nice 15 16 yaşında insan gördüm , +30 luk adamlara fark atar. Bu işler yaşa göre değil yapılan beceriye göredir. Adamın yaşı 30 olmuş yaptığı yatırımlar dudak uçuklatır ama bakarsın bilgisi yok bilgiden önce insanlığı yok. Ama 15 16 yaşındaki adama bakarsın bilgisi fazla yatırımı az ama yaptığı iş fazla.. Her firmanın müşterisi ile elbette sorunu olacaktır. Sorun yaşamayan kimse yoktur. Öyle yada böyle sorun yaşanır. Önemli olan sorunu çözebilmektir.
Bir diğer konu bu forumda üyeler şikayet konusu açılsında yorum atayım çabasında. Benim bildiğim şikayet konusu yetkili bir yönetici , şikayetçi üye ve şikayet edilen üye arasında olmalıdır. Kimse kimseyi ya çekemiyor , yada kişi kendini üstün görüyor. Şikayet konusundaki baskı bir yana , firma / üye birde şikayet konusuna yorum atan üyelerin baskısına maruz kalıyor. Hosting piyasası böyle değildi. Gerçekten ayaklar altına düşmüş. Önceden bu işe ve bu işi yapanlara bir saygı vardı. Şuan herşey ayaklar altında sürünüyor. Aslında şikayet konusu gerçekten olmazsa olmazlardandır. Bu konular açılmazsa firma kendini nasıl geliştirebilir. Nasıl eksiğini görebilir. Diyebileceğim tek şey insanı insan yapan beyefendiliktir.
İki tarafada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım sorununuz en kısa süre içerisinde firma yetkilileri tarafından çözülecektir. Ve çözeceklerinede eminim.
Durumu güzel yorumlamışsın Okan, dediğin gibi seneler önce böyle değildi piyasa. Meslektaşlarımız bilir müşteriyi memnun etmek her zaman zordur, r10 gibi mecralar sayesinde mağduriyet yaşansın yaşanmasın her firma bir şekilde kötülenir, üyelerde sağolsunlar bir tekme de ben atayım çabasında. Müşteri bir sorun yaşıyorsa sorunu firmayla çözmeye çalışmalı, eğer çözemiyorsa da savcılığa bir dilekçe yazmaktan çekinmemeli. Son olarakta takıldığınız forumda konuyu dile getirirsiniz, yetkililer de icabına bakar. İnsanlar, insanlardan nefret etmeye başlamış artık.