berxocan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dışı olacak fakat;
Hangi profil takibe takip yaparak 1 milyon takipçiye ulaşmış? ünlülerin bile bot takipçi satın aldığı şu piyasada 1m hesap alıp fake olmamasını beklemeyin.
Kurnaz kişiler var piyasada dikkatli olun hocam.
1M takipçisi olupta organik takipçi değildir. hepsi ben burdayım diyen takipçilerdir
pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bir cevap vermek istiyorum konu sahibinin izniyle. 1 Milyon takipçili hesapların hemen hepsi botlardan oluşuyor. oto tweet ile atılan tweetlere oto rt ve oto fav ile rt fav yapılıyor. Bak benim tweetlerim organik rt fav alıyor diyebilirler. bunlara da inanmamanı tavsiye ederim. yani alacağın hesap ne olursa olsun 1 milyon fake takipçi fiyatı + biraz emek dahil edilip bir fiyat biçebilirsin.

az önceki bir konuda 200k 100 tl ye veren biri vardı ondan yola çıkarak 1 milyon takipçinin 500 tl olduğunu var sayalım biraz da emek verdiğini düşünürsek ortalama 600 tl bi fiyat çıkar ortaya hadi maks. 750 tl olsun. bunun üstüne 4000 tl falan diyenlerden uzak durun

gerçi kimse 1 milyonluk sayfayı da satmaz. fake de olsa değerlidir.
yazınıza, emeğinize sağlık evet biraz dikkatli olmak gerekli bu konuda bende detaylı araştırıyorum atıyorum 200k 500k organik takipci diyebilsin hani en azından dikkat çekici bir yaplaşım yapılıyor ise ona bi 1k etkileşim olsun o tarz bir hesap istiyorum