Öncelikle dönüşüm kodunun çalıştığından emin olun. Opencartta bazen sorun çıkabiliyor kodu eklerken. Dönüşüm çerezinin süresi 30 gün olduğu için bu şekilde söylemişler. Bugün giren ziyaretçi 30 gün sonra tekrar direkt girse ve satın alma yapsa bile dönüşüm olarak sayılacaktır.

Merchant Center kullanmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde direkt resimli olarak ürünlerinizin satışını yapabilirsiniz. Her kategoriye reklam açmayın. Kar marjı en yüksek olan ve internetten satışı en kolay kategorilere kampanya oluşturarak dönüşümleri takip edin. Daha sonra başarılı olduğunuz stratejileri diğer kategorilere uygulayabilirsiniz.

Remarketing hali hazırda dönüşümler varsa faydalı olacaktır.

Talebiniz üzerine ücretli danışmanlık hizmeti için fiyat gönderdim.

yasaronal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresimi az sonra özel mesaj ile göndereceğim. Şuanda Google Türkiye ekibinin ücretsiz danışmanlık hizmeti ile reklam veriyorum. Şuana kadar adwords reklamlarından hiç satışa dönen tıklama olmadı. 3 ayrı ürün gurubu için reklam yapıyoruz. Günlük bütçe 40 lira olarak belirledik. Şuanda gelen ziyaretçiler ile günlük bütçeyi bitiriyoruz. Fakat bir türlü satış olmadı. Bana denilen 1 ay boyunca reklam verenlerde satışa dönme ihtimali çok zayıf, 2. ayın sonuna doğru satışa dönen tıklamalar olabilir. Bundan dolayı beklemek ve sabırlı olmak gerekiyor denildi. Bunun yanında metin reklam haricinde, re-marketing reklamcılığı çıkmamamız geri dönüşümü artırır deniliyor. Sizinde değerlendirmenizi almak isterim. Bu mesajı açık açık yazıp özel mesaj yapmadım. Çünkü diğer arkadaşlarında tecrübe sahibi olmalarına katkıda bulunamak istedim...