secretgate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar istisnalar hariç ama Türkiye'de neden iş ahlakı yok anlamıyorum.
Ben de anlamıyorum. Aslında bazı fikirlerim var ama konuya girmenin gereği yok, girersem siyasete ve belli bazı siyasetçi profillerine falan da bağlarım, durduramam kendimi, zaten dolmuşum.

Ben aslında alıcının da, satıcının da olumsuz örneklerinin ifşa edilmesi taraftarıyım. Bunun normalde herkese faydası olur. Bu arada, psikolog olduğunu iddia eden talibe hemen güvenmek de sizin hatanız bana göre; psikoloji öğrencisi olabilir ama psikoloğun kendisi...? Oturup buradaki ücretlerle makale girecek...? Bana mantıklı gelmedi ama kim bilir, olabilir belki de.

Ben sizi gayet iyi anlıyorum. 2.5 yıl kadar önce başladım makale yazarlığı işine ben, bugün artık o zamanlara göre çok daha az yazıyorum başkaları için, kendi siteme yoğunlaştım. Sitedeki yazıların büyük kısmını kendim yazdım, öyle de ağır ilerliyor, bu aralar 1 - 2 kişiye daha yazdırmaya karar verdim, 1 kişiye yazdırıyorum da . Siz psikolojiden söz ediyorsunuz, ben daha basit konular istiycem, ilan açıp yazar aramaya korkuyorum. Kestirebiliyorum başıma geleceği çünkü, bana hiç kontrol etmeden...demeyeyim de şöyle bir gözden geçirip yayınlayıvereceğim yazılar lazım; öylesini bulmanın çok zor olduğunu çok iyi biliyorum. İyi şanslar dilerim size, bu konuda gayet lazım olacak.

Ben işinize talip değilim, düzenli olarak yazamam zaten; fazlasıyla işim var. Arada bir olabilir ama o da sizin işinize gelmez sanırım, size belli bir rutinle yazacak biri lazım. Fakat size, sıkıntınız dağılsın biraz diye 1 makale yazıcam - bana konu verirseniz. Böylece yazım tarzım hakkında fikriniz de olur. Uzman diliyle yazamam ama, aşağı yukarı herkesin anlayabileceği tarzda yazabilirim; başka türlüsü için donanımım yok. Hatta siz konuyu verin makaleyi ibreti alem için şuraya bırakayım derdim ama yazık olur, beğenirseniz kullanırsınız, öylesi daha iyi.

Yazım tarzımı görmek isterseniz sitemin linkini verebilirim.

İyi yazar bulmak cidden zor. Bunun tabii, 3 kuruşa hem 5 köfte, hem de cam kenarı isteyen alıcılarla da ilgisi var. Ama öte yandan, 100 kelimesi 25 kuruş etmeyecek yazılar hazırlayan kişiler de var. Tekrar iyi şanslar dilerim size.