Volter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapacağınıza, aynı sistemi otomatiğe bağlamak için bir PHP Developer'a HTML tasarımınız için admin panel yazdırın? Tek tek uğraşmak çok zahmetli. Yıl olmuş 2015
truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam isterseniz eğer php ile yönetim paneli yapabiliriz :=)
Volter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklın yolu bir
truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahahah
cemsina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu şekilde yaparsınız.
Siz html dosyayı FTP 'ye atarsınız. Dosyanıza da yazının yayınlanma tarihini yazarsınız. Sisteme de 1 tane bot koyarsınız. Bu botu da ftp ye dosya gelirse son yazıları güncelleyecek sistemi yazarsınız. Böylece sistem kurulmuş olur.
Avantajı : Sorgu sayısı 0 olacağından siteniz hızlı açılır ve bu google amcanın en sevdiği site tarzı.
@cemsina isimli arkadaşın dediği sebepten ötürü bunu istiyorum arkadaşlar. Yani panel elbette kolaylaştıracaktır ama hem hızlı kullanım hem de güvenlik açığı gibi durumlarla karşılaşmamak için düşündüm bunu. Dediğiniz gibi bot ile güncelleme fikri çok mantıklı geldi düşünememiştim. Bu tarz bir yola başvuracağım galiba. Kuşkulandığım bir kısım da seo açısından ne olacağı. WordPress'de etiketler vs. kullanarak daha fazla aramada çıkma şansını yakalayabiliyoruz. Ayrıca apaçık ortada ki google wordpressi seviyor. Peki düz html bir kodlama seo açısından nasıl değerlendirilir sizce?