Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 13-14 gün öncesinde web sitemde Adsense kullanmak için bir başvuruda bulundum, web sitemin içeriği bilgi odaklıdır yazılar bırakın argoyu, kesinlikle resmi bir dilde yazılmaktadır.
Gel gelelim bugün aldığım bir mail ile gerçekten çok şaşırdım, mailin içerisinde sitemde ağır küfür ifadeleri bulunduğu gerekçesiyle başvurumun reddediliği yazılmaktaydı.
Alıntı
Uygunsuz dil: Web sitenizde program politikalarımızla uyumlu olmayan içerik bulunduğunu fark ettik. Ağır küfür ifadeleri içeren veya potansiyel olarak saldırgan içeriğe sahip web sitelerinin Google AdSense'e katılmalarına izin vermeyiz. Web sayfalarında izin verilmeyen site içeriklerinin tam listesini görmek için lütfen politikalarımızı inceleyin.
Nedir ne değildir diye siteyi incelediğimde, Orta Asya Türkleri hakkında yazmış olduğum bir yazıda alıntı olduğunu belirterek birkaç söz dizesi paylaşmam olduğuna kanaat getirdim. Gerçekten çok şaşırdım böyle bir duruma, istek olursa şiiri paylaşabilirim ancak şiir de argonun yanından geçebilecek bir kelime dahi geçmemektedir, herhalde inceleyen arkadaşın aklı biraz farklı çalışmaktaymış.