valla ne desem bilemedim alınmayın ama siz hiçbişey yapmamışsınızki nası 1. sayfa bekliyorsunuz.
adwords reklam, pagerank geçirmez yani seo'ya etkisi sıfrıdırki bunu google kendisi söylüyor.
facebook reklam ile gelenler hemen çıkma oranını yükseltiyorsa faydadan çok zarar verir seo için.
google news : bunu hiç denemedim belkide ihtiyacım olmadığındandır beklediğin kadar faydalı olacağını sanmıyorum.
edu.tr, gov.tr 5-6 siteden : bu tamamen saçmalık haclink yapmadığın sürece gerçek anlamda fayda sağlamaz.
Ve bu yaptıklarınla 1.sayfaya gelmek mümkün olsaydı 1.sayfada yüzbinlerce site olurdu

Sitenin iç optimizasyonu nasıl yeteri kadar link varmı, yeteri kadar sayfa varmı, yeteri kadar text varmı, yeteri kadar img varmı, title,keywords, description tagları iyi düzenlendimi site içinde yeteri kadar keywords baclink varmı h1,h2 tagları ayarlandımı b,u,i etiketleri iyi kullanıldımı, google webmaster dan baktığında kelime yoğunluğu istediğin kelimelerden oluşuyormu,sitede kalma süresi tatminkarmı,hemen çıkma oranı düşükmü,sayfa görüntüleme sayısı yüksekmi,sitede kalma süresi yüksekmi, geri gelen trafik oranı iyimi vs. vs... bunların hepsini doğru yaptındamı 1. sayfa istiyorsun yoksa rastgelemi istiyorsun.