Birkaç e-ticaret sitesi yöneticisi ile gerek telefonda gerek skype üzerinde görüşme sağladım fakat daha kapsamlı bir projede olmak istiyorum, tam zamanlı ve pazarda yatay eksenli e-ticaret ile ilgilenen kar marjı SEO ile ilgili maliyetleri karşılayabilecek işler yapmak istiyorum zira insanların kazanacağı 3 lira parayı doğrudan bana göndermeleri rahatsız edici olur ki uzunca bir süredir SEO tarafında müşteri ilişkilerinde pasifize etmiştim kendimi, görünen o ki aylık 1.750 TL alıp açtığı 5 tane dermokozmetik sitesine 10'ar makale ekletmekten başka hiçbir işi olmayan uzman arkadaşlar duman attırıyor..
İşin ayıbını etiğini geçtim, günah..
Neyse; film, dizi, sohbet, *****, nakliyat, lazer epilasyon, halı yıkama vb sektördeki sitelerle ilgili işler yapmıyorum.
Sadece "Oyun" ve "E-ticaret" işleri ile ilgileniyorum. Oyun işlerinden kastım kategoriler değil (Birçok kategoride 1,5 sene kadar aralıksız 1. sırada idi bütün sitelerim bu arada, tamamen ilgisizim artık kategorilere) daha kapsamlı HTML5 oyunları yayınlayabileceğimiz, rekabet yaratabileceğimiz sektörde bir çok markanın önünde yer alabileceğimiz ve yarattığımız rekabeti kar odaklı hale dönüştürebileceğimiz projeler istiyorum.
Vıttırıvızzık 20k - 30k hedeflerle ilgilenmiyorum, 5.000-6.000 parası olan her Türkiyeli bu tarz hit alan siteleri 3-4 ayda zaten yapar, yapıyorda..
Ayrıca oyun ile ilgili maddi tarafında ortaklık tekliflerine açık tutabileceğim fazlasıyla jenerik alan adlarım mevcut..