Geçenlerde sanıyorum siz benim konuya yorum yapmışsınız, yardım amaçlı.
Bende 1 hafta öncesine kadar sizin gibi kararsızdım, hemde aşırı kararsız.
Ancak sadece şunu söylemeliyim ki bildiğiniz ve sevdiğiniz işi yapmaktan çekinmeyiniz. Ben film sitesi açmayı çok istiyordum ve açtım. Forum sitesi açmayı çok istiyordum ve açtım. Benim için şuan 1. sırada olan film sitesi. Forumu güvendiğim ve sevdiğim bir kaç kişiye emanet etmiş durumdayım. Hergün girip kontrol ediyorum, film ekliyorum, oyuncuları eklemeye çalışıyorum, haberleri ekliyorum, film siteleri için neler yapılabilir diye tek başıma tek tek araştırıp deneme/yanılma yöntemi ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sistem çok geniş kapsamlı olduğu için bir kişinin bunların üstesinden gelmesi çok zor ve zaman alacak şeyler ancak yapıyorum, sabrediyorum. Zira sistemin ne kadar geniş çaplı birşey olduğunu forumda satışı olan Yıldız Film Scripti konusunu inceleyebilirsiniz. Sizlerinde söylediği gibi ileri ki zamanlarda kazanacağımı, meyveleri toplayacağımı düşünüyorum. Şuan için ne reklam ne de farklı birşey düşünmüyorum. Sadece bot ile çekmiş olduğum filmlerin başlık ve içeriklerini özgünleştirerek yayınlıyorum. Velhasıl; birileri çıkıp turizm, sağlık, haber vb. sektörler ile ilgili site açabilir, güzel paralar kazanabilirsiniz diyebilir. Elinizden geliyor ise yapın, seviyorsanız bu tarz sektörleri yapın ancak sevmiyorsanız, hem ilgilenip hem sektör(ler)i öğrenmek için siteyi açarsanız pek birşey olacağını düşünmüyorum, yine de karar sizindir. Benim film sitesi için ortaklık düşünürseniz, detayları görüşmek için Skype adresinizi özel mesaj ile gönderebilirsiniz. Umarım her ne sektör ile ilgili site açarsanız, hakkınızda hayırlı olur.