thesefiks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti satın aldım ve kullanamadan sitemden tamamen sildim. Teşekkürler scriptevi harika iş.
Hocam burada sizin kadar bir çok kişiye destek verdim script aldıktan sonra. Scripti alalı ne kadar oldu bilmiyorum fakat attığınız her özel mesaja da cevap verdim aynı gün. Özel mesajlaşmamızı buraya da koyabilirsiniz.

Adsense koydum gösterim var tıklama yok diyorsunuz, hocam bu konuda da yardımcı olayım bakayım diyorum cevap yazmıyorsunuz.

Kraloyunbotu çalışmıyor diye 2 saat önce mesaj atmışsınız, evet doğrudur bot patlamış fakat bizim ömür boyu güvencemizde bot, düzeltilip gönderilir, bundan önce de patladı defalarca, defalarca da gönderdik tüm müşterilerimize.

Kullanmadan sildim derken, neydi problem hocam, demoda gördüğünüzden farklı ? Adsense kodlarını giremeyişiniz mi panelden? Ya da girdiğinizde gösterim olup, sizin hesabınıza para geçmemesi mi?

Ya da hangi konuda destek istediniz de, telefondan, buradan v.s destek vermedik. Bu kadar yazı yazmam ama, buraya kullanmadan sildim deyince yazayım dedim, size verdiğim desteği göz ardı ettiğiniz için.