Site Adı : MakalePARK
Site Sloganı : küçük makale atölyeniz
Site Adresi : http://www.makalepark.com/ Panel Adresi : http://www.makalepark.com/makaleler Sitenin kullandığı altyapı : PHP - Metronic
Açıldığı Tarih : 04.04.2015
Pagerank değeri : 0
Site İçeriği & Amacı : Güvenli ve özgün makale alım satım platformu.
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Yazarların iyi para kazanabildiği bir web alanı, alıcıların da güvenle ve özgün makale satın alabildikleri alışveriş platformu olmak.
-------------------- MakalePARK Detaylı Tanıtım --------------------
MakalePARK - BETA
(Yeni Nesil Makale Alım / Satım Platformu)
Makale yazarak para kazanabileceğiniz ve aynı zamanda davet linkinizi kullanarak referans üyelerinizden para kazanabileceğiniz muhteşem bir platform. Hem siz yazarak para kazanıyorsunuz. Hem de davet ettiğiniz yazarlar makale sattıklarında size komisyon kazandırıyorlar.
MakalePARK Genel Özellikler :
- Kolay ve hızlı üyelik.
- Hızlı makale alım-satım işlemi ve hızlı sipariş oluşturma.
- Davetiye linki özelliği. Bu sayede birçok yazarı kendinize üye yapabilirsiniz. (Sınırsız alt üye yapma imkanı)
- Daha az kesinti (%10 Sistem kesintisi, %5 alt üyelik komisyon kesintisi)
- Hızlı makale satışı için VİTRİN özelliği (yapım aşamasında)
- Gelişmiş profil kartı bilgisi.
- Üye profilinde not defteri özelliği.
- Sesli bildirim sistemi.
- %100 özgünlük kontrolü sistemi.
- Gelişmiş istatistik bölümü. (yapım aşamasında)
- Kullanışlı forum. (yapım aşamasında)
- SEO araçları özelliği (yapım aşamasında)
- Güvenli alışveriş için T.C. kimlik onaylı yazarlık özelliği.
- Makale eklemede özel fiyat belirleme seçeneği.
- Fiyatlandırmada taban 100 kelime 1TL (Jeton).
- Üyeler arası para transferi özelliği.
- Hızlı para yatırma ve para çekme özelliği.
MakalePARK sistemine hemen kayıt olmak için aşağıdaki kayıt linklerini kullanabilirsiniz.
Refsiz kayıt : tıkla! Refli kayıt : tıkla!
Ücretsiz üye olarak hemen makale yaz ve para kazanmaya başla! Kolay kullanımı sayesinde, zorlanmadan ve keyifle kazanç elde edebileceğiniz güzel bir site.
MakalePARK makale alım satım platformunda sizde çok kazanacaksınız! hemen ücretsiz üye olarak sisteme katılabilir ve davetiye linkinizi kullanarak birçok yazarı kendinize üye yapabilirsiniz. Bu sayede hem siz yazı yazarak para kazanacaksınız! Hem de davet ettiğiniz yazar arkadaşlarınız yazı yazıp sattıklarında size %5 komisyon kazandıracaklar.
MakalePARK sitesine üye olduktan sonra, yazarlık başvurusu ve güvenli alışveriş için üyeliğinizi onaylamanız gerekmektedir. Bunun için profil düzenle kısmını kullanabilirsiniz.
Güvenli alışveriş ve Yazarlık başvurusu için ;
Ad
Soyad
Doğum Tarihi
T.C. kimlik no
Bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır. T.C. kimlik no 3.ci kişiler ile asla paylaşılmamaktadır. Bu güvenlik işlemi sadece güvenli alışveriş yapılması ve sahte üyeliklerin önüne geçmek için alınmış bir tedbirdir. Bu sayede gerçek kişilerin kazanç sağlamaları ve gerçek alıcıların sorun yaşamadan güvenle alışveriş yapabilmeleri hedeflenmiştir.
MakalePARK ilk olarak BETA versiyonu ile yayına girmiştir. Karşılaşacağınız her türlü aksilik, sorun veya düşüncelerinizi lütfen bize profilinizde yer alan canlı destek / yardım bölümünden ulaştırınız.
Makale yazarak para kazanılabilecek en güzel platformlardan birisi olan sitemizde, hem keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hem de güzel kazançlara kısa sürelerde ulaşabilirsiniz. Davetiye linkinizi kullanarak, daha çok yazar üyeye ulaşabilirsiniz. Bu sayede yazar olmasanız bile davet ettiğiniz üyelerden gelen komisyonları dahi kesintisiz çekebilirsiniz.
MakalePARK - BETA
-------------------- MakalePARK Detaylı Tanıtım Sonu --------------------
Değerli yorumlarınızı bekliyoruz. Bol kazançlar!