blacktalba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Konu içerisinde sitedeki diğer yazılara alakalı olduğunda link çıkışı yapıyorum. Mesela gırtlak kanseri dediniz, gırtlak kanseri boğaz ağrısı yapar diyorum. Boğaz ağrısına link çıkışı yapıp, sitemdeki boğaz ağrısına neden olan faktörlere yönlendiriyorum. Bunun dışında bir makalede ortalam bir üst başlık 5-6 alt başlık bulunuyor. Onları da şu şekilde sıralıyorum.
Mesela yazımın adı, Gırtlak Kanseri Hakkında tüm Bilgiler ise alt başlıkları şu hiyeraşiye göre sıralıyorum.
<h2>Gırtlak Kanseri Nedir?</h2>
<h3>Gırtlak Kanseri Belirtileri</h3>
<h3>Gırtlak Kanseri Tanısı</h3>
<h3>Gırtlak Kanseri Tedavisi</h3>
<h4>Gırtlak Kanseri Risk Faktörleri</h4>
<h4>Gırtlak Kanserinden Nasıl Korunulur?</h4>
<h4>Gırtlak Kanseri Biyopsisi</h4>
<h5>Gırtlak Kanseri ile Alakalı Sıkça Sorulan Sorular</h5>
bunlara ek olarak her makaleye %100 özgün olarak kendim makale ile alakalı bir görsel hazırlıyorum.
Sadece bu konuya odaklanırsan aylık ortalama exact match değil ama 7k diyelim arama olsa günlük 230 desek mesela..ilk sıradaki %70 en az alsa..senin bu konudan alacağın hit ortalama 30-50 kişi olabilir..ilk sayfadaysan..eğerki bu konuda relative ilişki dediğimiz anahtar kelimeleride dahil edip 500 değilde şöyle 1k-2k kelimelik yazı yazabilirsen..bir taş ile 100 kelime vs vurabilirsen..ortalama bu konu 1k ya ulaşabilir..belki daha fazla..analizlere tabide..kastım şu bir konuda ilişkili konulara değinebilirsin..ayrı ayrı konular olmasımı daha iyi..yoksa bunların hepsinin bir konuda olmasımı..bunu ayarlaman lazım..öyle bir ayarlaki..google gelince vay be desin..en az 3-5 resim kullan konuda..ve mümküne youtube video atmaya çalış..infographics tavsiye ederim..ve lütfen ana sayfa,alt sayfalar ve konular arasındaki link çeşitliliğini güzel kullan..

gırtlak kanseri belirtileri TRY 5400
gırtlak kanseri tedavisi TRY 480
gırtlak kanseri nedir TRY 590
gırtlak kanseri nedenleri TRY 260
gırtlak kanseri evreleri TRY 140
gırtlak kanseri ameliyatı TRY 170
gırtlak kanseri vikipedi TRY 110
gırtlak kanseri belirtiler TRY 110
gırtlak kanseri belirtisi TRY 90
gırtlak kanseri öldürürmü TRY 70