Buyurun ölümcül İLAÇ: ( Tok karnına 1 kez )
Yapmanız gerekenler:
1-
$haindomlar array'ın içini, yönlendiren baş belası domainlerle düzenleyin.. ( com net org gibi herhangi bir uzantı kullanmayın ki hepsini yakalasın )
2- "
on_init" isimli fonksiyonu, themenizin
FUNCTION.PHP'sinin en üstüne kopyalayın,
3- Theme'nizin function.php'sinde zaten bir "
init" bölümü varsa üsteki fonsiyonun sadece
içini o bölümün en tepesine kopyalayın)
4- "
Ben acemiyim ve 3. maddeden bir nane anlamadım" diyenler, 3. maddeyi unutup sadece 2. maddeyi uygulayabilirler.
5- Array'a eklediğiniz her hain domainin sitenize girişi şipşak kesilecektir.
Hain domain zaten siteme gelip trafiğim şeyetmşken, ben analytics'de gözüme görünmesin diye filtre yapıp kendimi kandıracam.. heee? :-) Verdiğim kod sayesinde
google Analytics'de filtreleme cambazlıkları yapıp kendimizi kandırmaya da gerek kalmayacaktır.
5- Bana
hayır dualarda bulunmayı ihmal etmeyin:-)
NOT: Bu başlık altında iyiniyetle htacces'a eklenecek bir çok kod verilmiş. Hain domainler
SUB DOMAIN ve
farklı URI'ler kullandıklarında htacces'daki parametreler bazen tam filtreleme yapmayabiliyor, kafa karıştırıyor.
Verilen HTACCES'ların hiç birisi yanlış değildir.. Sadece bir hain domaine uyan parametre diğerinde işe yaramayabildiği için %100 filtreleme yapmayabilir..
Verdiğim kodu kendi sitelerimde uyguladığım günden beri hiç birinin yüzünü görmüyorum.
Saygılarımla... function on_init() {
$haindomlar = array("semalt","4webmasters","ranksonic","toloka","bycontext","clanordns");
if ( isset($_SERVER['HTTP_REFERER']) ) {
//$senindomain = /* "www.senindomain.com" isimli senin domainini "senindomain.com" yap */
$senindomain = preg_replace( '#^www\.#', '', strtolower( $_SERVER['SERVER_NAME'] ) );
$senindomain = explode( '.', $senindomain )[0];
// yonlendiren hain domainin URL'sini al
$haindomref = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
foreach($haindomlar as $haindom) {
if ( preg_match( '/'.$haindom.'/', $haindomref ) && !preg_match('/'.$senindomain.'/i', $haindom) ) {
wp_redirect( 'https://www.google.com/search?q=canlı+borsa+izle&oq=canlı+borsa+izle' );
}
}
}
}
add_action('init', 'on_init', 0); // gercekten yuksek bir onceliktir 0