Değerli dostum: Siteniz henüz 1 yaşına gelmemiş. Sitenizi içerik açısından inceleyince çok kararsız gördüm. Blog bile olsa bir konuda uzmanlaşmanızı tavsiye ederim. Film incelemeyse film inceleme, SEO ise SEO, makale yayınlayarak para kazanmayı hedefleyebilirsiniz, ancak her yazıya "Merhaba arkadaşlar" diyerek başlayan bir blogger için kat edilecek çok yol var demektir.
Yine yaz geldi, Her yaz geldiğinde olduğu gibi bu yaz geldiğinde de moda renkler, bilindiği gibi, sizin de bildiğiniz gibi yerine farkını ortaya koyacak girişler denemelisiniz.
Üst satırda yer alan bold cümle genel bir yakınma sizinle ilgili değil.
Sitenizle ilgili çok sayıda SEO sitesinde çokça kontrol yaptığınızı gördüm. Sanırım oralarda geçen uyarıları dikkate alacaksınız. Teknik konularda forumda benden çok daha faydalı önerilerde bulunanlar olacaktır muhtemelen.
İyi bir blog yayıncısı olmak, google reklamları içerisinde TBMO su yüksek bannerların sitene gelmesini istiyorsanız sadece size ait içerikler üretin. Burada her arkadaşın bir fikri düşüncesi vardır yeni başlayanlar için. Onlara önem verin, ben öyle yaptım, katlanamadığım fikirlere bile saygıyla yaklaştım. Forumları bu yüzden seviyorum. Orjinal fikirleri ateşleyen düşünceler buralarda harmanlanıyor.
Size 51 yaşında 25 yılını gazetecilik yaparak hayatını kazanan biri olarak tavsiyem, önce okuyun. Kelime dağarcığınız ne kadar zengin olursa, yazdığınız içerikler okurlar ve arama motorları tarafından daha fazla dikkate değer bulunacaktır.
Burada adını hatırlamadığım bir SEO uzmanı arkadaşın ilginç bir sorusu vardı. Bu soruyu siz de kendi içinizden cevaplayın.
Google olmasaydı, arama motorları olmasaydı, aklından geçenleri yazmayacak mıydın? Google olmasa internet sitesi kurmayacak mıydınız?
Umarım faydalı olmuştur. Selamlar
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Giriş cümleleri bana daha samimi geldiğini için kullanıyorum. Sonraki yazılar için daha dikkatli olmakta fayda var demek ki.
Artı okuma konusunda da size katılıyorum. Kelime dağarcığı çok önemli. Bonuda benimle aynı anahtar kelimede olup üstelik benden çok daha aşağı sıralarda olan benden 6-7 kat daha fazla ziyaretçi kitlesine sahip kişiler var. Onları inceliyorum şuan. Benzer konulara dikkat etmişiz.