livaneli0834 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim değerli yorumcu uyarılarınız için.Aman siz bulaşmayın.Zaten konuyu baştan itibaren okuma zahmetine katlanabilirsen ilerde bitcoin ve tüm kripto paralardan daha değerli olacak bir coin için tarihe not düşmek adına, hatıra olsun diye yazdığımı belirtmiştim.Sadece yorum yazanlara zamanım olduğunda cevap niteliğinde açıklamalar yapıyorum.

Sakın kimse bu işe girmesin.Tavsiye etmiyorum.Bitcoinin ilk çıktığı zamanlardaki gibi bekleyin 100-200 Euro olduğu zaman, her yerde kabul gördüğü zaman,Türkiye dahil tüm ülkelerde geniş kabul görüp tüccar programıyla alışveriş noktaları oluştuğu zaman, yani fırsat treni kaçtığı zaman belki ilginizi çeker.

Siz ve sizin gibiler esas insanlardan çok ah alacaksınız.Neden mi? Çünkü Dünyada 2. ofisini Türkiye'ye açan bir şirketten gidip doğru bilgi alma imkanı varken ve gerçekten bu işi tam öğrenmeden ezbere atıp tutuyorsunuz.İnsanları yanlış yönlendirip büyük fırsatı kaçırmalarına sebep oluyorsunuz.Ben zaten ilk günden beri olayın içindeyim çok şükür fazlasıyla yatırım yapmış durumdayız.Siz inansanız ne olur,inanmasanız ne olur. Zaten sizin gibiler olmasa bu vizyonu şimdiden görenler için fırsat fırsat olmaktan çıkardı.
Global Lansman 23 Mayıs 2015 Slovenya
İyi Seyirler...
byxpress.com üye olmaya çalışıyorum ancak bir türlü üye olamadım.(Register butonuna tıklanamıyor.) Üye alımını mı durdurdular yoksa başka bir sorun mu var bilginiz var mı?