pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben resmi olmayan hicbir uygulamaya izin vermedim bugüne kadar. o yüzden başıma hicbir zaman hack veya tweet ve dm den virüs dağıtma gibi bir durumla karşılaşmadım. ben piyasadaki hicbir yazılımı kullanmıyorum. eğer satın alma gücüm varsa alıp kendi sistemimi kullanırım. onun haricinde güvenmediğim veya güven vermeyen yazılımlara da hesaplarımı bağlamam.

Mesela benim aklıma hack hic gelmemişti siz diyene kadar. Dediğiniz hack ihtimalini düşünürsek o zaman siz, sisteme izin vermiş hesapları kullanıp veya işinizi gorüp "Arkadaşlar hacklendik" kusura bakmayın diyebilirsiniz.Dimi?
Bu tamamen sizin iyi niyetinize kalmış birşey..
Bende test edecek veya satışa cıkarttığınızda insanlara bu uygulamaya dikkat etmesini gerektiğini hatırlatmak isterim.
Maşallah vallaha ben olsam pişman olurdum bunu test etmek için konu actığıma hack için scripti yaziyorsun desen daha kolay yol olurdu hocam bir ton yazi yazmaya gerek yok kimse zorla sana gir bunu test et demiyor ki nedir bu atar anlamadım istersen kullan istemezsen kullanma kardeşim adam emek vermiş sayesinde 20 tl verip unf yapmaktan kurtuldum daha ne istiyorsunuz ki