setrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek birşey merak ediyorum..makalelerinizi yazarken nasıl odaklanıyorsunuz? yani örneğin gırtlak kanseri diyelim..nasıl bir makale düzeniniz var? sadece makale yazıp bırakıyormusunuz? resim varmı ? video varmı? ne bileyim link çıkışı vs varmı? kendi sitenizdeki konulara bak burda şuda var diye link çıkıyormusunuz..vs
Merhabalar,
Konu içerisinde sitedeki diğer yazılara alakalı olduğunda link çıkışı yapıyorum. Mesela gırtlak kanseri dediniz, gırtlak kanseri boğaz ağrısı yapar diyorum. Boğaz ağrısına link çıkışı yapıp, sitemdeki boğaz ağrısına neden olan faktörlere yönlendiriyorum. Bunun dışında bir makalede ortalam bir üst başlık 5-6 alt başlık bulunuyor. Onları da şu şekilde sıralıyorum.
Mesela yazımın adı, Gırtlak Kanseri Hakkında tüm Bilgiler ise alt başlıkları şu hiyeraşiye göre sıralıyorum.
<h2>Gırtlak Kanseri Nedir?</h2>
<h3>Gırtlak Kanseri Belirtileri</h3>
<h3>Gırtlak Kanseri Tanısı</h3>
<h3>Gırtlak Kanseri Tedavisi</h3>
<h4>Gırtlak Kanseri Risk Faktörleri</h4>
<h4>Gırtlak Kanserinden Nasıl Korunulur?</h4>
<h4>Gırtlak Kanseri Biyopsisi</h4>
<h5>Gırtlak Kanseri ile Alakalı Sıkça Sorulan Sorular</h5>
bunlara ek olarak her makaleye %100 özgün olarak kendim makale ile alakalı bir görsel hazırlıyorum.

Matriks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit düzensizliği tabikide normal bişey sonuçta herkes hergün sizin konularınızı aramıyor ayrıca google arama sonuçlarındaki sıralamanızda her aramada aynı çıkmıyordur.

Ayrıca şuan google çökmüş durumda kimin altta kimin üstte çıktığı çokta umrunda değil şuan sistem çöktüğü için default ayarlarla çalışıyor yani adworse odaklan + büyük siteleri ilgili ilgisiz bütün aramalarda üste al mantığı ile ile çalışıyor bunun nedenide belli aslında ilk çıktığı dönemden kalan algoritmalar internetin şuanda geldiği noktayı karşılamıyor ve google beyin takımını oyuncak araba yapmaya gönderdiği için gerçek anlamda algoritma değişikli yapamıyor bu yüzden alt kademeli beyin takımı zırt pırt güncellemeler yaparak durumu kurtarmaya çalışıyor ama sonuç internet hala çöplük...

Eğer amacınız sıralamada yükselmekse bunun yolu çok çalışmaktan geçmiyor artık bunun yolu büyük sitelerden tanıtım yazıları + baclinkler + adwords vs. almaktan yani yatırım yapmaktan geçiyor seo filan hikaye eğer belli bir arama popülerliğin varsa google buna itibar eder ve hep büyük kalmanızı sağlar.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak üniversite öğrencisi bir genç olarak geçimimi makale yazarlığından karşılıyorum, kazandığım para da ev kirası, okul gereçleri, mutfak giderlerine anca yetiyor. Ekstradan adwords'e backlinklere ayıracak bütçem ne yazık ki mevcut değil. Ancak gerçekten ama gerçekten bu değerli yorumlarınız için size teşekkür ederim. Ciddi anlamda bilgilendiğimden emin olabilirsiniz.