aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen hocam bu skor puanları sadece ufak bilgi kırıntısı olarak görmek lazım. Yol haritanızı bu araçlardan çıkan sonuça göre yapmak sıkıntı yaratabilir bence.Bir web sitesinin başarısını 1/2 etmenle ölçmek web sitesine haksızlık etmek demek olur bence. Tabi bazı durumlar istisna. İnternetin babalarından "Vint Cerf" ve dünya yapay zeka kralı "Peter Norvig" google çalışanları arasında .Şimdi duruyorlarmı bilmiyorum gerçi. Yani google her yaptığı çalışmada ve üründe bilgisayar bilimleri, elektronik, matematik kullanıldığını görüyoruz.Geliştirilen bi algoritma kullanıcı deneyimleri izlenerek sürekli özelleştiriliyor. Yani bu adamlar 1/2 etmenle ölçüm yapmazlar kesinlikle bunu iyi anlamak lazım. Tabi şunuda unutmamak lazım yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikim ile şunu söyleyebilirim WEB'TE DEMOKRASİ İŞE YARIYOR
Dün yazamadım bi sıkıntı vardı r10da yazıyı yok etmek yerine kaydettim şimdi yazıyorum.

Edit: Deneme test etme
chrome ve firefox icin eklentisini indirdim fakat tam olarak bence sadece bu spam score olayı şişirme balon gibi neden dersen benim sitem için skor 2 iken ve 8 tane zararlı olan bağlantı gösteriyorken rakip sitenin skorunu 0 gösteriyor bunda bir yanlışlık var neden diyeceksin? çünki rakip sitenin 9/17 olan siteden link aldıgını görüyorum ve bu tip 2den 9a kadar kötü skorlu sitelerden tam olarak 12 tane var ama bu rakip sitenin spam scoresi 0 alaka nerde şimdi madem öyle onada demesi lazımdı?