Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin. Size danışmak istediğim birkaç şey var. 23 Nisan tarihinde adsense başvurusu yaptım. Başvurudan sonra 2. onay için reklam kodunu oluşturup reklam kodunu siteye ekledim. Fakat bu tarihe kadar herhangi olumlu veya olumsuz bir cevap alamadım. 1 hafta sonra 1 ay olacak neredeyse. Bu süreci bu kadar veya daha fazla yaşayan arkadaş var mı acaba ?

Adsense arayüzünden Reklamlarım kısmından oluşturduğum reklam birimi belirli bir süre geçtikten sonra kayboldu. Bende ikinci kez oradan reklam oluşturdum yine belli bir süre sonra bu ikinci kez oluşturduğum reklam da kayboldu. Bu durum olması gereken bir durum mu yoksa benim yaptığım bir yanlışlık yüzünden mi oluşturduğum reklamlar kayboluyor ?

Aşağıdaki resimde ise statpress plugine ait sayaç görüntüsü bulunmaktadır. Adsense ilk başvuru yaptığım anda adsense adına gelen spider sayısı oldukça hızlı bir şekilde artıyordu. Şimdi ise uzun süredir 4-5 kez uğramış siteye. Her gün elimden geldiğince 7-10 arası içerik girmeye özen gösteriyorum. Ama bu spider sayısında herhangi bir değişiklik olmuyor. Siteye günlük hit sayısı ise 300-350 arası dolaşmaktadır. Hit sayısı da site yaşı için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu sorular için bilgisi olan arkadaşların yardımlarını ve desteklerini bekliyorum teşekkürler.
İyi akşamlar.