1 yıl kadar önce bir hizmet almıştım. Siteler arasında çok önemli kurum siteleri vardı ve sürekli mail alışverişi olması gerekiyordu. Bir süre güzeldi ancak sonralar mail gönderip alamamaya başladık vs. Daha sonra iptal edip ücretimizi almıştık. Onun harici fazla sorun olmamıştı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim maille pek isim yok. Hız,cpu benim icin yeterli fakat yine sormak istiyorum. Gunde ortalama kac tane mail gönderiyordunuz?
Firma kötü yada benzeri bir yorumum yok. Sadece 1 hafta boyunca üst üste her gün kesinti olması sonucunda dayanamayıp PM attığımda aramızda bu şekilde bir dialog geçti. Daha sonra kesintilere dayanamayıp, 7-8 aylık süreci sonlandırdım ve hizmet almayı bıraktım. Geçici bir dönem mi böyleydi bilemiyorum.
Ayrıca, teknik malzemelerinin kalitesi ve sunucu cihazların kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. Keza hız problemim yoktu.
Ilginç buldum açikcasi. Yakinda bende hizmet almayi dusunuyorum bir paravan sitesini burada barindiracagim. Sorun cikmaz ise devam edecegim. Yorumunuz icin tesekkurler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:09:58 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:06 --
Bir kaç senedir bir kaç farklı hosting - reseller - vps şeklinde emikron ile çalıştım / çalışmaktayım, bahse konu kesintiler datacenter kaynaklı idi, bunun dışında Emikron ile hiç bir sorun yaşamadım. Önerebileceğim bir firmadır Emikron...
Yorumunuz icin tesekkurler hocam. Kesinti cok sık olmaz ise ve beklentilerimin ustunde olur ise surekli devam edecegim.