NK1864 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi birileri çıkar dünkü hitini yakalayamadı diye buna yorar ''15 Mayıs Google Güncellemesi'' başlığı açar. Olmuşluğu var malum.
Azıcık okuyup araştıran biri için internette sürpriz ya da bomba etkisi yarattı diye birşey olmaz. Her zaman önceden bilgi veriliyor bu konularda. Mobil güncellemesi için bile ta 2013'te geleceği önceden söylenmişti. Yumurta kapıya dayanınca milletin aklı başına geliyor.
bu güncelleme mobil güncelleme değil sadece, benim tüm sitelerim mobil uyumluydu ben 1 yıl önce uyumlu yapmıştım, webmaster testlerinde en mükemmel diye onay vermişti, bu güncelleme tam tersi bana göre backlinki güçlü olan ve otoriter site isen seni etkilemez, kopya içerik çeksen bile. Ama küçük ölçekli site bu şekilde değil en ufak kopyada seni sıralamaya koymuyor bile, ha bazı siteler özgün yazıyor ve hitide güzel alıyor. Kısacası bu yapılan güncellemeden şuana kadar şahsım adına verim alamadım her yolu denediğim halde, özgün kopya spot, başlık değişikliği her şeyi denedim, kısacası test ettim bu güncelleme nedir diye bazı sonuçlar buldum ama emin olmadığım için paylaşmıyacam yanlış yönlendirme olur diye, ama mobille yetinmediği 100/100 gerçek..