ben pagerank degerinin olmadıgını 4 sene önce anladım 3 aylık forum sitem pr0 dan pr6 oldu şaşırdım ben bu siteye ne yaptımda pr6 oldu saçmalık ve benim gibi daha cok kişinin bu şekilde pageranklar aldıgını düşündüm çünkü sitemde hiç birşey yok daha doğru düzgün konu yoktu linkler sattım satarkende düşündüm 3 aylık sitemin link alan kişilere ne fayda sağlayacagınıda düşündüm satarkende dedim sitem 3 aylık die ama kımseye laf anlatamassın o yuzden benim için pagerank değerinin hiç bir fakdörü yok siteme çalışırım kasarım kazancıma bakarım pr0 olmuş 5 olmuş fark etmiyor.

ve aynı sene pr2 olan Çöp sitem link degişimleri için kullandıgım sitem üzerinde 50 tane link eklemişimdir pr2 den pr3 çıkdı link degişimi ile kasdıgım site pr0 da kaldı ilk çöp sitelerimin pr sine bakmışdım içimden dedimki bu site pr3 olduysa kasdıklarım ne olmuşdur acaba seviniyorum bi bakdım pr0 da

birde çogu arkadaş backlink alıp pr lerinin fırlayacagını düşünüyor. baclinkin sıralamalarda etkisi çoktur pageranka fazla güç sayglamaz ha alırsınız pr7 8 bunların gucu fazla olurdu ama eskıdendi onlar iyi forumlar

yazılarım karışıktır biraz okurken zorluk çekerseniz kusura bakmayın iyi forumlar