Site adresi : pm ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : Açık artırma başlangıç 1000

en az artırım 50

Açık artırma son tekliften 24 saat sonra biter.
Hemen al : 2500

Sitenin aylık getirisi:400

Sitenin açılış tarihi: 5 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: teknoloji haberleri
Günlük hit sayısı: 1200-1800
Ziyaretçi kaynağı: %85 google - %10 direct - %1 yandex)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:5 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: hostingle birlikte verebilirim turhost.com'da sınırsız hostta barındırıyorum
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress, temalar lisanslıdır fiyata dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Aşağıda bir günlük adsense kazancı istatistiği mevcuttur
Adsense normalde kullanmıyorum aşağıdaki istatistik sadece deneme amaçlı eklenip herhangi bir yerleşim ölçüsü olmadan çıkan sonuçtur.
Son 30 günlük hit grafiği
Merhabalar öncelikle siteye göz bebeğim gibi baktım. Ağustosta askere gideceğim için daha fazla ilgilenemeyeceğim şimdiden satmayı düşünüyorum.
Yaklaşık olarak seo ve reklama 700

verdim. Kendi birikimlerimle seo çalışmalarını yürüttüm.
3 tane lisanslı tema satın aldım.
Kullandığım tema Top News 58 $ yani 150

Cnews teması : 43 $ = 110

Colorfultech teması 30
Site kazancı reklam,link ve tanıtım yazısından gelmektedir. Şuana kadar aldığım reklam,link ve tanıtım yazılarının hepsi mail üzerinden görüşülerek alındı. Yani müşteri aramadım. Kendileri maille ulaşarak reklam ve tanıtım yazısı satın aldılar buda sitenin durumunun ne kadar iyi olduğunu göstermektedir. Şuan devam edenlerin bilgilerini satın alan kişiye vereceğim kazanç böylece devam edecektir. Adsense için sitenin ilk ayında başvurdum kabul edilmedi doğal olarak, daha sonra ilgilenmedim gelen reklam gelirleri bana yetiyordu. Adsense ekleyerek kazancı daha fazla artırabilirsiniz.
Satın alan kişiye sektörde uzun vadeli ve kısa vadeli hit nasıl alınır hakkında bilgi vereceğim böylelikle hit kaybı yaşamadan yükselişle devam edecektir.5-6 ay gibi kısa sürede verdiği parayı çıkartacaktır.
Şimdiden satın alan kişiye hayırlı olsun.
Ödeme: Ziraat Bankası
Ücret yatırıldıktan sonra site teslim edilir.