Erkek için de kadın için de ne istediğini bilmek önemli.
-Evet Kesinlikle.
Salt kadın olarak bakmamak lazım. Sen erkeksin tabi erkekler ciddi olur fikrindesin ama gel de bunu kızlara anlat
-Hayır,tabi ki ne istediğini bilmeyen erkeklerde var.Aslında onlarda ne istediğini biliyor.
Kadınlar da erkeklerin ne istediğini bilmediğini düşünüyor. Yani demek ki insanlar genel olarak ne istediğini bilmeli.
-Kesinlikle herkes ne istediğini bilmeli,ve isteğinin doğrultusunda iyisine de kötüsünü de kabullenmeli.
Senin çok deneyimin yok. Birkaç kız üzerinden bütün kızları genelleyemezsin. Hepsi böyle diyemezsin. Ben de bütün erkekleri genelleyemem.
-Aslına bakarsanız yeterince deneyimim var.Genelleme yapabilmek için bir türün tamamını incelemek gerekmez.Zira 7.310.794.392 insanın 3.582.289.252.08 'i ile flört edecek kadar uzun değil insan ömrü.
İstediğin aşkı lap diye bulamazsın, birkaç tecrübeden sonra ancak anlarsın doğruyu eğriyi.
-Anladığımı paylaşmaya çalışıyorum.
Yaşadığın da doğal bir süreç Kimse hemen lap diye aradığı insanı bulmuyor ki senin sevmediğin özellikleri seven pek çok erkek var.
-Tavsiyem sevmemeleri yönünde.
Yani sana hitap etmeyen kızın alıcısı da var

önemli olan ilk baştan kafa dengi mi değil mi ona bakmak.
-İşte bu şekilde kandırıldı erkek ırkı.Baştan her insan iyidir,hoştur,kafa dengidir,sorunsuzdur.Bahsettiğim türde insanlarda sorunlar sonradan çıkacaktır,şaşırmayın.
Genç yaşta bu anlaşılmaz maalesef. Olgunlaşıyoruz. İsteklerimiz de evriliyor
Erken yaşımızda saçlarımızı beyazlatan bayanlara teşekkürler.Genç yaşımda harkulade tecrübeler edindim,kadınları anladım,çözdüm,deşifre ettim.