Bende sipariş vermek istiyorum 1000 TL civari ne kadar vergi öderim ve nasil alıyorlar bu vergiyi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:43:06 -->-> Daha önceki mesaj 16:40:31 --
Hepsi bir yana Alibaba'dan sipariş verirken satıcıyı mutlaka iyi seçmeye bakın, geçtiğimiz sene yakın bir arkadaşım üst kalite kağıt işine girmeye karar verdi Türkiye'de olduğundan çok daha ucuza Alibaba'dan bir firmadan aldı 1 konteynır dolusu ve ödemeyi de yaptı konteynır geldiğinde içinden sadece kum cuvalı çıktı

30.000$ civarında bir ödeme yapmıştı onu da geri alamadı Çin konsolosluğuna falan dolandırıldığı ve firmanın bulunması için dilekçe falan verdi ama kimse geri dönmedi, bir de üstüne konteynırda listelediğinin dışında mal çıktığı için gümrükle uğraştı beyanın dışında mal geldiği için

Hadi onu da halletti derken bu seferde gümrüğün ve konteynırların temizlenip kaldırılması için para vermek zorunda kaldı kumların taşınması için

Hatırladıkta gülüyorum zavallı arkadaş 1 konteynır kuma 100.000TL civarında para baydı
Ben paten tekeri sipariş verecektir şimdi bu işe ucundan başlamaya bile tirstim zaten sabit gelirliyim