RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu bulunacak birşey değil googleın ücretsiz olarak sunduğu bir servis adserver kurmanın maliyeti yüksek karşılayabileceksen kur fakat değmez

bu arada yaptığınız reklam networkü değil. java script kodlarıyla rastgele verdiğiniz değerler sırayla çıkıyor. raporlama yok kime ne reklam ne kadar gösrerilecek gösterilmiş bunlar yok. kimsede böyle adetletsiz bir sisteme katılmaz açıkcası birinin hiti 1k misal 5k sayfa gösterimi var o adam 5bin kere reklam gösterecek . hiti 50 olan 250 sayfa gösterimi olsa o kadar gösterecek ne kadar adil ?
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banner exchange scriptleri var. O tarz bir script ile, ufak bir reklam agi olusturulabilir.
Çok iyi olur moderatörüm. Siz bir adım atsanız yada biz bir adım atsak eminim destek verecek kişiler 'de olacaktır. Artık kendi aramızda bir ağ kurma zamanımız gelmedi mi ?
Onlar şöyle, onlar böyle diyoruz. Herkez anasının karnından doğduğu gibi bu işler ile haşır neşir olmuyor değil mi..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:08 -->-> Daha önceki mesaj 15:37:52 --

Yada biz basit bir script yazdıralım eminim forumda bunu yazabilecek gönüllü kişiler vardır, bize istediğimiz gibi bir domain bulabilecek yada verebilecek biride elbet bulunur. R10+ gibi kocaman bir forumda bunu yapmak o kadar zor olmamalı, biz bir aileyiz..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:39:08 --

Benim böyle bir hizmet kurmamız doğrultusunda reklamları ekleyebileceğim siteler ;

programyoneticisi.com - Günlük en az 500, 600 hit
forumadsense.com - Günlük ortalama 500
metin2serverler.net - günlük 200 - 300 hit
rustserverler.net - günlük ortalama 200 300 hit

Bir kaç tane sitem daha var, belki çok iyi olmayabilirler ama en azından bir adım atmak için hiç yoktan iyidir, ağımıza katılmak isteyen ve 300x250, 728x90 gibi bannerler üzerinde çalışmalar yapacak bir arkadaş daha olsa çok iyi olur, ufak 'da olsa bu forumda ufak sitelerinde bir şeyler yapabileceğini gösteren bir ağ oluşturabiliriz.